Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16193
Players nickname
Sava_Dior
Administrators nickname
Carlo_Barbarossa
Date
May 7, 2023
Time
00:52
Proofs
https://youtu.be/WvVZWl1hh5w

Mile Bucojevic

Player
Player
Mislim da je admin carlo pogresio zato sto sam zakljucao vrata od auta lik je iskocio iz auta i krano da bezi a kako ja da mu brojim pet sekundi kad je on krenuo da bezi nebi stigao da brojim 5 sekundi i jos on nije dobio kaznu za fail rp a meni kazna za g.p 6.15 mislim da to nije fer ni od admina a ni od ovog igraca koji je uradio teski fail trebalo je da se uzivimo u rp a sad sam dobio za dzabe kaznu za g.p 6.15 tako da voleo bih da dobijem un jail i da mi se skloni warn.Ugodan ostatak dana

Mile Bucojevic

Player
Player
nisam ni kriv ni duzan ja sam morao da ga roknem zato sto je krenuo da bezi ja ga nebi stigao

fiftybrutal

Player
Player
Mislim da je admin carlo pogresio zato sto sam zakljucao vrata od auta lik je iskocio iz auta i krano da bezi a kako ja da mu brojim pet sekundi kad je on krenuo da bezi nebi stigao da brojim 5 sekundi i jos on nije dobio kaznu za fail rp a meni kazna za g.p 6.15 mislim da to nije fer ni od admina a ni od ovog igraca koji je uradio teski fail trebalo je da se uzivimo u rp a sad sam dobio za dzabe kaznu za g.p 6.15 tako da voleo bih da dobijem un jail i da mi se skloni warn.Ugodan ostatak dana
kakav roleplay sine kidnapujes ga u grad ispred bolnice ne tripuj saketa da te ne napenalim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom