Dobio sam upravo ban 7 dana jer sam rekao u ''kontaktirajte administraciju'' ''da mi netko pogleda žalbu jer želim igrati a ne stajati u demorgan zbog NPC admina'' dok sam se obraćao na samo jednog admina, smatram da NPC nije vrijeđanje nekoga i nisam mislio ništa loše samo sam poprilično ljut bio u trenutku... + ispričavam se ali sam stvarno bio iznerviran zbog demorgana jer držim se rp pravila i nisam bio u krivu, samo sam htjeo igrati a ne dobiti warning i demorgan dok se držim svih pravila, a onda još morati odslužiti demorgan dok svejedno nitko ne pogleda žalbu, a i mnogo je kasno pa nisam razmišljao šta pričam + sam se izvinio odmah ali džabe? Nisam planirao nikoga uvrijediti samo ubrzati proces da mi netko od admina pogleda žalbu ali bezuspješno i još sam dobio i ban, molim vas za drugu šansu stvarno nisam planirao vrijeđati administraciju nego jednostavno nakon cijelog dana sam postao iznerviran zbog toga šta sam pokupio demorgan dok nisam ništa loše uradio...
PS: U mojoj drugoj žalbi se vidi POV gdje sam sve radio po pravilima ali sam dobio demorgan pa možda to pomogne da me administracija shvati bolje...
PS: U mojoj drugoj žalbi se vidi POV gdje sam sve radio po pravilima ali sam dobio demorgan pa možda to pomogne da me administracija shvati bolje...