Dobar dan postovana administracijo, kao prvo da se izvinem zato sto ponovo pisem unban appeal. 27.04 sam bio na PC Checku kod administratora Aberama Thompson i oborio me je za nepoklapanje LastActivitija s ulazima u Game. Vec sam pisao zalbu i Mujo ju je odbio i rekao mi da je ciscenje logova ban takodjer. Mene je zanimalo zasto meni logovi fale i nije mi bilo nikako jasno jer znam da nisam nikad brisao nista i nikada nisam imao nikakav ne dozvoljen software jer mi je projekt jako drag i zanimljiv. Igram iskljucivo jer mi je najzanimljiviji GTA RP Projekt i tu sam upoznao dosta ljudi sa kojima pricam i igram svaki dan, isto tako ja mislim da na serveru nikome nisam dao Toxican dojam i da sam uvijek bio korektan prema svima. Nakon dugog raspitivanja i pricanja sa adminima s drugih servera/projekata sam skontao zasto mi fale logovi kada sam startao RageMP. Razlog toga je zato sto mi je u Windows settingsima bila iskljucena opcija koja sprema logove kada se aplikacije launchaju: Settings>Privacy>General. Meni su sve opcije bile iskljucene od kada sam kupio PC, a medju tim opcijama je i Allow Windows to track app launches to improve Start and search results. Ovo je jedan Appeal koji je bio prihvacen zbog zbaganog LastActivitija: Approved - Unban Appeal. Bilo bi mi jako drago da mi pruzite priliku da igram ponovo na serveru i da se mogu druziti s ljudima s kojima sam provodio po citav dan na serveru. Ako je potrebno naravno me mozete PC Checkati kada god budete htjeli. U nadi za unban se zahvaljujem unaprijed. Hvala na citanju Appeala i zelim vam ugodan ostatak dana. L.P. Tarik Angel