Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39758
Players nickname
Mustafa Vmro
Suspect ID
30396, 28794
Date of violation
May 8, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/AjWfY7SnMBI

Mustafa Rumelli

Player
Player
Pozdrav, kacim ovu zalbu na igraca Aldiin Armanii koji je dobio trajni ban, kada ga je lik kacio i kada se on osigurao da dobia ban je sebi prebacio pare sa main(28794) na twinky(30396).
Ja mislim da je prebacio zato sto posle 1 dan lik je u sebe imao preko 5 mil,
a na twinky pred da dobije ban nije imao ni 100k.

POV NEMA VEZE SA ZALBOM STAVIO SAM NEKI VIDEO

Aldiin Armaniii

Player
Player

11 ožujka sam banovan na main te od svih stvari na main sam podijelio mojim drugovima jer sam bio prestao igrati grand razlog Perma ban. Jer nisam imao vise volje igrati sa twinka te sam sve svoje stvari dao svojim drugovima podijelio sam oko 10 mil svojim drugovima. Jednom sam dao kucu vrijednu 5 miliona drugom drugu sam dao 2 miliona trecem drugu sam dao 3 miliona i ostalima po 2.5 miliona. I onda nakon nekoliko sati ulazim na twinki gdje me mole drugovi da se vratim. Ja sam se vratio i gdje su mi 3 druga dali bo 1 mil da mi pomognu to nije prenosenje para te sam ja kupio sultan i poceo sticati pare te sam pricao u calu sa ovim prcom sto me kaci on se pita od kud mn 10 miliona za 7 dana eh jedan Gvozden koji ne zali pare jer ima car saring mi je prodao svoj fam za 5 miliona brnji boys te sam je ja sutra dan preprodao za 7.5 milion te sam prodao sultan i imao 10 miliona te zarade od dam bonusa. Te me ovaj npc kaca a ja se slažem da se mi logovi pregledaju.

RisteWeiss

Player
Player
Kakvi drugvi imas samo Viktora:ROFLMAO: (zaboravio si da spomenes lika koji te je skemovao za 20 RP tiketa kojih si hteo da prebacis na twinky)

Aldiin Armaniii

Player
Player
Kakvi drugvi imaš samo Viktora :ROFLMAO: (zaboravio si da spomenes lika koji te je skemovao za 20 RP tiketa kojih si se htio prebaciti na twinky)
Hhahahahahhahahahahhahahaha decko nadi drugove pa mi se javi nez zasto vas ni jedna fam nece i sl put kada budete pravili fam nemoj da trazi te nef sa 5 clanova hahahha

Aldiin Armaniii

Player
Player
Pozdrav, kacim ovu zalbu na igraca Aldiin Armanii koji je dobio trajni ban, kada ga je lik kacio i kada se on osigurao da dobije ban je sebi prebacio pare sa main(28794) na twinky(30396).
Ja mislim da je prebacio zato što je poslije 1 dan lik u sebi imao preko 5 mil.
a na twinky pred da dobije ban nije imao ni 100k.

POV NEMA VEZE SA ZALBOM STAVIO SAM NEKI VIDEO
Decko pshicki oboleo, trenutno je smješten u kliničkom centru u Tisovoj. Ko zeli da ga posjeti pazi te ujeda. GAHAHHAHA

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu!​
  • Nikakva interakcija nije pronađena između ID 30396 i ID 28794
  • ID 28794 je već banovan
  • SVI OFFTOPIC KOMENTARI BITI ĆE KAŽNJENI!
ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom