Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
550
Players nickname
JaX JeffreY
Administrators nickname
Johnny hamann
Date
May 9, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/377297/

ThommyGun Burt

Player
Player

Postovani gospodine Abraham nema veze nek budemo nepravedno kaznjeni ...ok nek bude warn ... Mene samo zanima da mi odgovorite i potvrdite da osoba koja dolazi kod porodicne kuce naglasavam ciljano dolazi do nas i dolazi sa revolverom u ruci i bejta nas 3 iz porodice iza porodicne kuce koji pri tome nemamo oruzje u ruci gdje istom govorimo da se udalji od nas da nas ostavi na miru gde mu brojimo 5 sec i ja jedini vadim rev i pucam pored njega kao znak upozorenja gde on preti sa gradskim sajtom i nastavlja bejtat gde moj prijatelj vadi oruzje i opet mu brojimo 5 sec da se udalji od nas i niko vise nije ni zapucao na njega jer je na kraju otisao ipak.... samo mi odgovorite bar jel admin donjeo ispravnu odluku ? I da vas pitam jel bi vi u reallife dosli kod necije porodicne kuce i da tri osobe (koje u tom trenutku izgledaju kao banda) izazivate i prizivate da vam nesto urade i jos vas upozoravaju da se udaljite od njih i da vidite da vade onda oruzje poslije upozorenja ? Jer bi i dalje bejtali i izazivali ? Pozdrav

ThommyGun Burt

Player
Player
Nema veze Povlacim zalbu ...shvatam da imate previse posla da nemate vremena sagledati sve do kraja.Pozz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom