Rejected - G.P 6.15 / BY JOHNNY
Kako je moguce da ja i prijatelj ID:24006 budemo kaznjeni za G.P 6.15 kad nije ni postavljena zalba na nas i ako je ta situacija kod naseg fem kuce dosao sam medju nas 3icu i bejta ........cak ga nismo ni ubili i cak smo brojali 2x 5 sec da se udalji od nas i niko ga nije ubio.... molim da admin...
gta5grand.com
Postovani gospodine Abraham nema veze nek budemo nepravedno kaznjeni ...ok nek bude warn ... Mene samo zanima da mi odgovorite i potvrdite da osoba koja dolazi kod porodicne kuce naglasavam ciljano dolazi do nas i dolazi sa revolverom u ruci i bejta nas 3 iz porodice iza porodicne kuce koji pri tome nemamo oruzje u ruci gdje istom govorimo da se udalji od nas da nas ostavi na miru gde mu brojimo 5 sec i ja jedini vadim rev i pucam pored njega kao znak upozorenja gde on preti sa gradskim sajtom i nastavlja bejtat gde moj prijatelj vadi oruzje i opet mu brojimo 5 sec da se udalji od nas i niko vise nije ni zapucao na njega jer je na kraju otisao ipak.... samo mi odgovorite bar jel admin donjeo ispravnu odluku ? I da vas pitam jel bi vi u reallife dosli kod necije porodicne kuce i da tri osobe (koje u tom trenutku izgledaju kao banda) izazivate i prizivate da vam nesto urade i jos vas upozoravaju da se udaljite od njih i da vidite da vade onda oruzje poslije upozorenja ? Jer bi i dalje bejtali i izazivali ? Pozdrav