Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41668
Players nickname
Simon Corleone
Suspect ID
27955, 17284, 37238
Date of violation
May 9, 2023
Time of violation
17:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FGGHQQBejgE

Simon Corey

Player
Player
Počeli su sa baitanjem skoro sat vremena ispred naše kuće kako bi neko reagovao i nabili nam warn, a onda su došli kad ih je otjerao admin Lil Trajko (može potvrditi), a vidi se i na snimku broj 2. Postavili su takođe i pumu u naše dvorište.

Nakon toga, opet su došli kod kuće, i počeli su bez razloga da broje na ulici kada sam došao na svoju teritoriju odnosno krenuo da uđem u kuću. Nakon toga su me ubili, navodeći razlog da se boje njih 3 od osobe koja nema oružja (čuje se u snimku kad pitam za validan RP razlog, gdje jedan od njih kaže da me se boji). Nemaju RP razlog da ovo rade. Ja nisam prekršio FailRP, jer ne znam da su oni tu, izlazim iz auta i ostalo se vidi u povu.

Prvo i osnovno, nije njihova teritorija, ne smiju brojati na sred ulice, nisam ništa uradio da bi me se bojali, parkirao sam se pored dvorišta i čim sam izašao, imao sam tri uperene puške bez razloga. Nemamo panele, admin može provjeriti kod kuće, ne mogu nas raid, u minusu smo, takođe se može provjeriti. Na kraju se vidi kako dobijam metak od sve trojice, ne znam koja su familija, provjerite, msm da su Kreks femili.

Simon Corey

Player
Player
Upload se i drugi video za baiting, nisam mogao da ga stavim u proofs, ako nije problem da admin koji pregleda saceka, kako bi i njega dostavio. Hvala.

Miyagi Chang

Sensei
Player
Nakon pregleda, zalbe odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.

ID 27995 ce biti kaznjen za G.P 6.15

RAZLOG NE MOZE BITI (Bojim te se, a tebe i tvojih ima 16 tu, Jasno se vidi da je u pitanju namerno ubijanje)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom