Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12964
Players nickname
Anchy Morello
Administrators nickname
Milan Anicic
Date
May 9, 2023
Time
17:35
Proofs
/

Anchy Morello

🦋
Player
Pozdrav, dobila sam ban za P.D 1.7, kao sto mozete da vidite ovde Approved - BA I Possible cheat I ID: 3675 iako igrac nije trazio i moj pov ali nema veze, vidi se kako skacem sa velike visine i ne umirem, ocigledno je da sam tu uradila bag abuse sa radiom i zato nisam umrla, za to se izvinjavam a takodje se izvinjavam i za pov koji nemam sa te sfere jer sam zaboravila da sacuvam, kad idem na takve evente kao sto su sfere koje ne traju dugo sacuvam instant replay od 15 minuta ali sam ovaj put zaboravila... Nadam se da cu dobiti unban ili bar manju kaznu ako je ikako moguce jer nemam pov toga a jasno se vidi da je bio bag abuse sa radiom koji mi i nije toliko pomogao jer sam samo pala i ubili su me

Duki Suzzuki

Player
Player
6.23 Zabranjena je svaka vrsta zloupotrebe bugova | Ban do Trajno... Trebalo ti je zalepiti malo jaci ban "jasno se vidi da je bio bag abuse sa radiom koji mi i nije toliko pomogao" jel ste vi realni????

Status
Not open for further replies.
Top Bottom