.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ako treba duzi pov okacicu.Pregled zalbe u toku
Djomla je specao i dobio je warn za CL a lijepo je receno da je van grada…Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam duzi POV imate 6h da dostavite.
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Kakve veze ima sto je van grada opet nemas RP razloga da ga ubijes.Djomla je specao i dobio je warn za CL a lijepo je receno da je van grada…
Sta tebe boli kuracKakve veze ima sto je van grada opet nemas RP razloga da ga ubijes.
Nemas recoil rodjeni mojStreamable
streamable.com
zasto dokazujes da si glup ako to vec znamoNemas recoil rodjeni moj
Pa dobro sacemo vidjetizasto dokazujes da si glup ako to vec znamo
Recoila ko i mozga.. 0Streamable
streamable.com
Ne treba povlačiti evo mu njegov POV gdje nema recoil!Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Editovan video nije fullscreen kako mislis da ce admin ovo prihvatitNe treba povlačiti evo mu njegov POV gdje nema recoil!
Jes brate editovan ja sam ti inače editor videozapisa Bake Praseta i Chode, ajd napasaj mi se muda laganoEditovan video nije fullscreen kako mislis da ce admin ovo prihvatit
Pizda ko i uvijekDzamire kad glumis dzeka glumi do kraja kakve su ovo jajarske fore da se povlaci zalba
Video je editovan mora biti fullscreen da bi admin uopste uzeo taj pov u obzir a i kad usporis na youtube vidis da ima recoilJes brate editovan ja sam ti inače editor videozapisa Bake Praseta i Chode, ajd napasaj mi se muda lagano
Zivot?Ne treba povlačiti evo mu njegov POV gdje nema recoil!