Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18671
Players nickname
Ammir Creed
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 11, 2023
Time
00:00
Proofs
https://nemam.com

ammirshotta

Player
Player
Pozdrav Mujo,
Proslo je dva meseca od mog bana, pokusao sam tvoje metode da popravim sitaciju i uradio novi sistem na racunaru nije se htelo popravit, medjutim probao sam staviti novu bios bateriju na maticnoj i od tad mi je problem resen. Da li mogu dobiti unban na twinku ID 18671 popravio sam problem u vezi BA i obecavam da necu krsit pravila. Molim te za jos jednu sansu da igram na ovom divnom projektu.

Jigoro Kano

Player
Player
Pozdrav Mujo,
Proslo je dva meseca od mog bana, pokusao sam tvoje metode da popravim sitaciju i uradio novi sistem na racunaru nije se htelo popravit, medjutim probao sam staviti novu bios bateriju na maticnoj i od tad mi je problem resen. Da li mogu dobiti unban na twinku ID 18671 popravio sam problem u vezi BA i obecavam da necu krsit pravila. Molim te za jos jednu sansu da igram na ovom divnom projektu.
Trazis unban da mozes na oba acc krsiti pravila? Provjerite u logovima jucer je dobio warn na 2717 id, a tako bi krsio pravila i na drugom acc… Jednostavno momak ne poznaje granice!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom