Pre svega postovanje Mujo dobio sam ban za 6.22 gdje sam pokrao familiju nekada davno razumem da ne sme i sve ali mnogo mi je zao akaunta,pristajem da mi se sve obrise samo kako bih se vratio na akaunt.Mogu li dobiti drgu sansu jer nisam krsio pravila imao sam malo zalbi i sve mogu li dobiti drugu sansu nece se ponoviti sve obrisite moguce na akauntu?Priznajem kriv jesam nisam znao pravila grada sada sam skontao koliko je Grand Rp lep projekak i da treba postovati dzaba mi i twink i sve kada je prvi akaunt nesto nezaboravno,a i po tome sam poznat u Rp-u.Mogu li dobiti drugu sansu jer mi je 1 zalba upropastila sve moguce,a za kradju mi je zao tada sam igrao kao svako za pare pa sam radio svasta nece se ponoviti ako moze 2 sansa jer mi je zao i setim se lepih uspomena sa Grand Rp na mom akauntu.Mozda dok citas ovo djeluje glupo malo ali kada bih znao koliko mi znaci akaunt dao bi mi Un Ban glupo sam dobio ban radi kradje,a i sada dok sam bio admin naucio sam pravila kao i generalna svasta ali akaunt je akaunt.Molim te Mujo daj mi drugu sansu stavljao sam mnogo zalbi ali je odbijeno sto me mnogo pogodoti.Zamolio bih Abrahamu da ovu zalbu ostavi Muji jer kada mi vi Abrahame odbijete napisete odbijeno i nekako mi je krivo.Mujo ocekujem nesto od akaunta.Hvala ti na odvojenom preveku dok si citao ovo.Sto se tice pova banovan sam a za vrijeme davno je bilo.