Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24682
Players nickname
Anel_Legija
Administrators nickname
Leby_white
Date
May 12, 2023
Time
00:27
Proofs
https://imgur.com/a/WYqHNr9

Anel_Ofisl

Player
Player
stavka : 1
Ovako situacija je imamo talacku u hipi selu, i mi dolazimo sa autom, zutim (ja sam takodje clan te talacke vagos orga ) znaci nije trajalo 15 sekundi duze muzika, on mute mene za ear rape a svi su tu bili igrali , nikome nije smetalo posle toga, kao zauzet je bio zvali su ga ljudi iz drugih org da dodje kao zauzet , ok uredu
da je bilo na javnom mjestu reko bi uredu pogrijesio sam, da je bio event ? Nije.
ako su svi tu i svi su se slozili da slusamo muziku ne razumijem , 1 da dodje da mu smeta moze me mutirat?

stavka : 2

poslje zovemo administraciju zbog talacke da specaju , niko se ne odaziva a 5 ljudi komunicira samnom na "pomoc admina"?
i jos ga brane kao ne ne nije tu.

ZAKLJUCAK : Mutiran sam zbog 1 osobe koja je dosla mozda ili je on mozda specao.

PRIMJER : Ako neko organizuje zurku i promovise je na lifeinvader da dodju ljudi. Organizuje se zurka i sada vec ima 10-15 ljudi koji uzivaju u muzici i nikome ne smeta a pritom se ne pusta u GZ sve je po propisima i naleti 1 lik i reporta adminu da mu smeta muzika admin ga ne bi kaznio jer to nije po pravilima, niti ima logike niti je objektivno.

Greetings from - [VAGOS]Anel . L

Status
Not open for further replies.
Top Bottom