Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Žalba na Državne organizacije | FearRP , FailRP, TK, CR

Status
Not open for further replies.
Your ID
9379
Players nickname
Bane_Volja
Suspect ID
12415, 1328
Date of violation
Jan 12, 2022
Time of violation
22:19
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=E0BEl4WMXHU&ab_channel=boteo

boteo

Player
Player
Evo ovako, dok su naši ljudi imali talačku situaciju iza Gun Stora kod ronioca mi smo bili ispred Gun Storea u slučaju da dođe do Open Fire da bi mogli sa leđa da rešimo situaciju. Uhvatili smo jednog njigovog kolegu i držali ga kao taoca sa 4, 5 oružija na njegovoj glavi, državne organizacije su preuzele stvar u svoje ruke i opalili paljbu po nama i njihovom čoveku bez imalo obzira i brige. Zahtevam da se kazne upozorenjem državne organizacije koje su opalile paljbu po nama i prekršili pravila navedena u naslovu threada. Hvala!

Offender

Forum Concent Creator
Player
U nasim ocima on nije imao taoca (nije nam javljeno da je iko od nasih pao)

Nikolaaaa

Player
Player
Vazi. Necemo da spominjemo to sto vi idete na nas 20, sto nas gazite kolima i tako dalje i onda se zalite za ovo ovako. Sada ide POV kako ste vi uzeli tog taoca i zbog cega. A isto tako i to kako vas dvojica izlazite da pucate na nas 4 i vise

Nikolaaaa

Player
Player
Takodje vas clan ne vozi auto vase organizacije niti u boji vase organizacije molio bih administraciju da to uzme u obzir takodje. Isto bih da nagovetrim da je u svacijim ocima bilo da samo jedan ima pored. To sto su oni tracili okolo i nisu ga drzali na nisan i pritom zvali civila da pomogne nije nas problem. Takodje i mi ne mozemo da znamo ko jeste i ko nije clan bande jer voze vozila koja nisu bandina tj u boji bande

Offender

Forum Concent Creator
Player

ovde se jasno vidi 2 zuta lika ono je bio rent (koj ne smeju da koriste zato sto nije od org) i samim tim nismo obracali paznju za njih ali posto se na njihovom pov-u vidi jasno da je njihov lik dok su radili akcije vozili rent vozilo zahtevam da se org warna posto je to zabranjeno

2:00 se lepo vidi kako bezi sa rentom

EDIT: Mislim cak da je i onaj sto sam mislio da je rent zapravo privatno auto zbog tablica

Molim vagosov kurator da pregleda ovo takodje

Last edited:

Offender

Forum Concent Creator
Player
+ lik njihov je dosao u ferariju na tacku...

1:17 se lepo vidi kako je dosao u privatnom autu

maisony9

:)
Player
Sa obzirom da nije bio nikakav event sa državnim organizacijama ili neka pljačka Gun Stora, Banke, ili običnog Stora gde po pravilu ne bi smele dve bande ili banda i familija ( savezi) zajedno da učestvuju u tom događaju. Pošto je ovo bila talačka situacija bili su par čoveka iz naše familije a koje nisu u našoj organizaciji samim tim ne znam što bi bilo potrebno da voze naša vozila. Nama su pomogli iz naše familije.

Offender

Forum Concent Creator
Player
oboje su u zutim odelima ni 1 ne pise stranac niti ima emblem iznad nicka za familiju... u ostalom admin moze da proveri da li su u org ili ne za ferari znam da jeste kod vas ali za tinicu nisam sigurann

maisony9

Player
Mi smo držali vašeg čoveka pod 4 oružija uperena u glavu i on pametnjaković javlja na Radio da je otet bez da mu je iko rekao. To je FearRP. A dotični policajci branioci zakona i civila ove države pucaju rafal na nas dok držimo njihovog kolegu člana državne organizacije. Ne znam o čemu mi pričamo ovde i da li je vredno dužiti. Sportski pozdrav!

maisony9

Player
Sa obzirom da ste uradili FailRP, FearRP, TK, i CR to spada u Massive Rule break i ja mislim da je to za upozorenje pošto ovde sa vaše strane nije ni malo ispoštovan RolePlay i pravila istog.

Offender

Forum Concent Creator
Player
Komunikacija nije oduzeta on nije rekao lokaciju samim tim mi nismo mogli da znamo da je bas tu on jer smo imali rob na drugoj strani tamo... a kao sto sam iznad rekao mi smo videli vas 2 i samim tim vi ne mozete imati taoca kao 2 coveka min treba 4 i zato smo mi otvorili paljbu tk je pao zato sto si ga ti drzao a na vecoj daljini to se ne vidi mislim ne vidi se animacija

a to sto je on rekao i onako nisam cuo ali sad sam lepo pogledao tvoj klip i vidim da je zapravo rekao

maisony9

Player
Kao što se vidi na POV-u član državne organizacije i naš taoc javlja na Radiju da je otet(FearRP) vi ste znali da vam je kolega u opasnosti i očigledno pod puškama vi niste brinuli za njega i izleteli ste i opalili paljbu na nas kao da ste u ratu bez obzira što je on sam javio da je otet. Ovde ja samo mogu da vidim neorganizovanost državnih organizacija i neprofresionalost samim tim što pokazujete da ne komunicirate međusobno FIB, SAHP i LSPD pošto je naš taoc bio verovatno član državne organizacije LSPD a na nas opalilo oko 20,25 lica paljbu što znači da među njima nisu svi iz jedne organizacije. (FearRP) i urađeno takođe sa vaše strane kao što se vidi na POV-u CR udaranjem uzastopno kolima u naša kola. Držali smo taoca pod puškama vi ste opali paljbu na nas ne bitno dal ste vi videli nas ili ne taoc je javio na Radiju organizaciji u kojoj je i opet nije naš problem što se vi niste čuli međusobno, na nama nije da javljamo svim već jednoj organizaciji čiji je taoc već na vama to se zove organizovanost što vi nemate. ( FearRP). Sa ovim FearRP-om pokvarili ste celu RolePlay situaciju sa kršenjem pravila veliki broj pravila.
To sve spada u Massive Rule Break.

Last edited:

Offender

Forum Concent Creator
Player
isto tako je sa vase strane u tom slucaju ferar rp posto ste imali puske od 25 lica na glavi i vi se niste plasili za vas zivot jer ocito sigurno necete uspeti da pobegnete (ubiti) sve te policajce...

i opet ponavljam na mom videu se jasnno vidi samo lik koj drzi taoca i lik koj je u pozadini zanemarujemo lice sa privatnim autom jer smo mislili da je random prolaznik jer ono nnije od org auto

isto tako to sto je on dojavio da je otet je vas problem jer mu niste oduzeli komunikaciju,,, koja je pojenta oduzimati komunikaciju ako je to fear rp i ne smes dojaviti??? logicno je ukoliko ima komunikaciju da sme i da dojavi u suprotnnom

isto tako na ovom povu sto si ti okacio se nigde ne vidi da je nas covek pao... kao ni to ko ga je tacno ubio (na mom povu)

Last edited:

maisony9

Player
Mogu da pošaljem i POV kako se član državne organizacije pod imenom LSPD u belom Ferariju vozio oko nas na istoj lokaciji pre nego što je nastala ova scena ne verujem da nije javio lokaciju dvoje punih žutih kola kad naši ljudi u žutom outfitu imaju talačku situaciju na 200 metara od nas.

Noki Johnson

Player
Player
Prvo ovako ne zelim da stoji naslov drzavne organizacije nego stavite SAHP nijedna druga nije umesana to kazem kao lider SAHPa
Drugo ne znam kako mozes da pricas da ovo radite kao familya ako se na tvom POV vidi da pricas na radio organizacije znaci da ste i vi krsili pravilo zabranjeno je to raditi sa rent vozilima

Zavrsite spam u ovoj sekciji i pustite da ovo rese ljudi koji su zaduzeni za to ako su moji ljudi prekrsili pravila bice kaznjena moja organizacija i resena prica
Zaustavite spam jer ovo samo pravi veci posao administraciji.

Offender

Forum Concent Creator
Player
Mogu da pošaljem i POV kako se član državne organizacije pod imenom LSPD u belom Ferariju vozio oko nas na istoj lokaciji pre nego što je nastala ova scena ne verujem da nije javio lokaciju dvoje punih žutih kola kad naši ljudi u žutom outfitu imaju talačku situaciju na 200 metara od nas.

to je sve rekla kazala pitanje je da li je rekao... nemas dokaz da li je rekao ili nije

maisony9

Player
isto tako je sa vase strane u tom slucaju ferar rp posto ste imali puske od 25 lica na glavi i vi se niste plasili za vas zivot jer ocito sigurno necete uspeti da pobegnete (ubiti) sve te policajce...

i opet ponavljam na mom videu se jasnno vidi samo lik koj drzi taoca i lik koj je u pozadini zanemarujemo lice sa privatnim autom jer smo mislili da je random prolaznik jer ono nnije od org auto

isto tako to sto je on dojavio da je otet je vas problem jer mu niste oduzeli komunikaciju,,, koja je pojenta oduzimati komunikaciju ako je to fear rp i ne smes dojaviti??? logicno je ukoliko ima komunikaciju da sme i da dojavi u suprotnnom
Pošalji mi POV gde sam ja imao 25 pušaka na? glavi?? Mi smo imali vašeg člana kao taoca pod 4 pušaka vi ste ispucali i nas i vašeg kolegu.

Offender

Forum Concent Creator
Player
sam si rekao da je bilo toliko pusaka ja sam samo rekao koliko si ti napisao ljudi

a na nas opalilo oko 20,25 lica paljbu što znači da među njima nisu svi iz jedne organizacije.

maisony9

Player
Bato mi smo ranili vašeg čoveka i još trojicu, pre nego što ste naišli vas 25, mi smo digli jednog i krenuli sa RolePlayom on ga odma krši sa FearRP-om i javlja vam na radiju da je otet dok ima 4 puške na glavi mora biti svestan da smo mi u svakom trenutku spremni da ga ubijemo i treba samo da sluša naše zahteve kad je javio vi ste doleteli i opalili paljbu na nas i vašeg kolegu kojeg smo imali kao taoca. Slučajnost? Ne bih rekao. Vaša greška? Rekao bih.🙂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom