Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban zbog "ne dozvoljenih discord servera" iako ja te stvari nisam imao na racunaru posle detaljnog pc check-a admin Amberama Thompson

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40803
Players nickname
Ognjen Bozic
Administrators nickname
Amberama Thompson
Date
May 12, 2023
Time
19:29
Proofs
https://imgur.com/gallery/m5DnH7r

Ognjen Bozic

Player
Player
Pozdrav svim adminima koji sada citaju ovo,dobio sam ban danas razlog "ne dozvoljeni discord serveri" admin pod imenom Amberama Thompson me je prvo redux checkovao i posle nekog vremena i pc check-ovao,kada me je testirao za redux check nije nista nasao,pa posle 1h dobijam poziv gde on zeli mene da pc check-uje gde ja to prihvatam,pc checkovao me je i proslo je ravno 2h pregledao je moji racunar od mog prvog paljenja racunara gde naravno nista nije nasao,pa je onda presoa na discord servere i citao imena,trazio da ulazi na te servera i da ih detaljno pregleda,sve mu je bilo dozvoljeno da proveri jer nisam imao sta da krijem,zavrsio je sa svime posle mucenja oko 2h rekao mi je da ce da me obavestio oko pola sata gde sam ja otisao na bizz war i odjednom dobijem ban,probao sam da kontaktiram admina gde je on mene blokirao,kontaktirao sam ga na forumu i odgovorio mi je sa porukom "bili ste na ne dozvoljenim discord serverima",nije hteo da mi spomene to pravilo u kome pise da ja ne smem da imam te discord servere,voleo bih da vide svi ovo i srdacan pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom