Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12280
Players nickname
Dime Labud
Suspect ID
000
Date of violation
May 13, 2023
Time of violation
1:50
Proofs
https://youtu.be/1g9YeXKmb_Q

Mike Grand

Player
Player
objavi POV od pocetka situacije kralju hahahahahahaah, ulijeces u fam kucu i pucas bez ikakvog razloga. takodjer, ti kao SAHP nemas dozvolu od GOVa da djelujes po gradu, self report gg.

Power Denza

Player
Player
objavi POV od pocetka situacije kralju hahahahahahaah, ulijeces u fam kucu i pucas bez ikakvog razloga. takodjer, ti kao SAHP nemas dozvolu od GOVa da djelujes po gradu, self report gg.
Na pljačku kuće su ljudi došli a vi ste ih počeli pucati , a niste covravi imamo uniforme i pancire

Kayn_Darkin

Player
Player
Mass mg discord + masovno krsenje pravila. Anyways 2 lika su pucala. Nemas potrebu celu vendettu, uzivkaj mi sam sebi si nabio warn sahpu <3 Okaci ceo POV kako si psovao i pucao legendice.

Power Denza

Player
Player
Okacite od pocetka situaacije kad ste usli na vrata i krenili resetat po nama + hapsite nas na privatnom posjedu. Jos nesto za nadodat, nemate dozvolu od vlade da dolazite i hapsite u gradu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pucnjava u toku , mi ulazimo na vrata vi ciljate na nas i pucate

Skyler_Blueblood

Well-known member
Leader of unofficial org
e sad cete vidit da nitko nije ciljao. ulazite i pocinjete pucat...evo i dokaz

Power Denza

Player
Player
Da se mi nebi raspravljali sad ću i ja da dostavom video gdje se čuje pucnjava i kada smo ušli na kapiju ciljali ste u nas

Don Jeans

Player
Player
Da lijepo se vidi kako jedan od Vas radi latinicu , a prije toga se pucalo , došli smo na pljačku kuće ulazimo na vrata vi nas pucate odmah na vratima
Dostavite POV gdje smo vas "prvi" pucali. Prije svega opet self report jer vam vlada nije dala dozvolu da dodete u grad.Toliko od mene, neka admini donesu pravilnu odluku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom