Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35127
Players nickname
Emir Kukic
Administrators nickname
Abereham Thompson
Date
Feb 4, 2023
Time
00/00
Proofs
///

EmirKukic

Player
Player
Dobar dan administracijo.
Ispričavam se zbog svoje pogreške što sam koristio nedozvoljeni program macro za pretraživanje.
Drugari su mi rekli za njega i rekli su da mogu da pretrazujem i da dobijem rp tiket novi sam u svemu ovom i nisam znao da je to zabranjeno a htio sam brzo zaraditi novac kada sam dobio ban video sam da u pravilu pise da ne smijem imati nikakvu vrstu softvera.Ako postoji ikakva sansa za unban hvala vam,stekao sam puno prijatelja i zelim da nastavim se druziti i igrati greska se nece desiti a ja sam izbrisao taj softver i obecavam da se greska vise nece nikada ponoviti. Zelio bi da se vrarim na server GRAND RP i ostalo mi je jos 19 dana od 60 i toliko sam dugo cekao ali zovu me drugovi i bez granda ne mogu, Pokajao sam se sto sam koristio macro gamer i sto sam dobio 4.1 ali obecavam da ga necu vise nikada koristiti i obrisati iz podataka. Hvala vam što ste uzeli vremena da razmotrite moj zahtjev i hvala jos jednom i ugodan dan administracijo:):). 😞OPROSTITE MI STO SAM KORISTIO MACRO GAMER.😔

Status
Not open for further replies.
Top Bottom