Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1567
Players nickname
Stefan Einstein
Administrators nickname
Kristina_Verstappen
Date
May 11, 2023
Time
11:30
Proofs
nisam snimao jer sam bio u zatvoru i mislio sam da je nepotrebno puniti moj local disk jer nemoze nista lose da se desi. najveca greska!

stefan einstein

Player
Player
Joined
Feb 16, 2023
Messages
18
Postovana Administracijo i Grand Produkcijo,
Postavljam zalbu na Kristinu_Verstappen zato sto mi je dana 11. Mai 2023 dala ban na 60 dana zbog G. P 4.1. dok sam se nalazio u zatvoru. Najme dobio sam zatvor za PG sto je sve bilo u redu jer sam zasluzio tu kaznu. Priznajem da sam odlucio da anti-afkam i trebam dobiti kaznu da to, barem sam trebao ali umesto toga kristina mi je dala ban na 60 dana zbog G. P 4. Igram na grand rp-u skoro pa od pocetka i nikada nisam koristio nikakve cheatove, niti bih ikada. Jako mi je zao sto je mozda doslo do nesporazuma i nadam se da ce se ova situacija resiti. Nesaljem nikakvu mrznju prema serveru ili Kristini jer se ovakve stvari desavaju i uvek sam srecan da ih resim civilizovanim putem. Nisam snimao jer sam bio u zatvoru i nisam hteo bespotrebno puniti memoriju kada vec anti-afkam u zatvoru pa ni nemam video. Za tu kaznu daje se kick i 15 min demorgana a ne ban. I Admin nije doneo dobru odluku!
Hvala vam na idvojenoj paznji citanjem moje zalbe!
Srdacan pozdrav administraciji!
igrac Stefan Einstein
 

stefan einstein

Player
Player
Joined
Feb 16, 2023
Messages
18
Zatrazen POV
U kom smislu pošto ja stvarno nisam imao potrebe da snimam kada Anti afkam u zatvoru ( što je prekršaj ) i najgore što može da se desi je kick i malo demorgana. Sada mi je žao jer ni u ludilu ne bih pomislio da ću dobiti ban za Anti afk. Pitajte admina, ja bih rado hteo da se i on oglasi povodom ovoga pa da zajedno rešimo problem. Možda je Kristina pomislila da hakiram. Za sve detalje slobodno me pitajte bit ću sretan odgovoriti.
Još jednom bih naglasio da sam ovde da mirno rešimo ovu situaciju i ne pokrećem nikakav konflikt. Protiv Kristine nemam ništa i ne ljutim se ninakoga jer se nesporazumi dešavaju.
Srdačan pozdrav čelom community-u!
Stefan Einstein
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom