Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15810
Players nickname
Arthur Johnson
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 14, 2023
Time
20.00
Proofs
Blacklist again

Arthur Pluxury

Player
Player
Postovani ,
dobio sam ban za doxing projecta pre oko 3 meseca i zatim posle blacklist za upload admin panela .
Hteo bi se izviniti sto sam narusio ugled admin team , ja stvarno nisam imao nameru to uraditi dok nisam dobio ban .
Kontam da je tesko da se vratim al barem da pokusam jer sam probao postati admin na EN3 jer nije uspelo : Rejected - Punishment History Removal Appeal | Floki or Bobby.
Svaki blacklist sto sam dobio nikad nebi sam sebi namestio , jednostavno se uvek nesto dogodi i dobijem ban ili blacklist .
Znam da sam bio jako drzak posle tog bana i da mi je bilo svejedno sta cu raditi jer sam znao u sebi da je gotovo sa grandom .
I kao to vrijedanje projecta mi ne ide u glavu zasto bih vrijedjao project ukoliko sam admin , to sto ste mi pronasli je bilo staro preko mesec dana na forum konverzaciji zbog toga sam to uradio jer nije bilo vrijedjanje ako je to bilo za perma ban onda ne znam .

Srdacan pozdrav , Arthur Johnson.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom