Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3780
Players nickname
Siya Ashe
Suspect ID
23992
Date of violation
May 14, 2023
Time of violation
2:44
Proofs
https://streamable.com/94y5hl

Siya Ashe

Player
Player
Trenutak kada si me hitao, stavite ovaj mizerni snimak od "3" sek na 0.25x speed i videcete sve jasno i precizno, covek ne nisani u mene, puca u sam vent zato i ima ovoliki crosshair kako bi sakrio hitbox.
hitbox.png

Duki Suzzuki

Player
Player
Trenutak kada si me hitao, stavite ovaj mizerni snimak od "3" sek na 0.25x speed i videcete sve jasno i precizno, covek ne nisani u mene, puca u sam vent zato i ima ovoliki crosshair kako bi sakrio hitbox.
hitbox.png
Aj bre matora pedofilcino batali se dece vise. Kacite sve zivo pa molite boga da neko nema POV ne bi li ga namestili.

Kiko Smith

Player
Player
Ja tu vidim Dobar Hit Box i stavio si Crosshair da sakrijesh hit box da se ljepo ne vidi cisti

Djoksi Otrovni

Player
Player
Ja tu vidim Dobar Hit Box i stavio si Crosshair da sakrijesh hit box da se ljepo ne vidi cisti
hahahahahaha pazi ga ovaj

Lukase jel vas boli sto si se spojio sa jos jednom top 10 familijom i opet niste prvi iako imate 2 lidera.. Mani se evenata idi kupuj biznise za rl pare kao i taj sering na twinku sto si najverovatnije kupio i idi kupuj deci citove kako bi deca mogla da lece tvoje komplekse da budes najbolji i prvi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom