By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!wat lik nema ruke i kad ga neko ubije cheat 100%Voleo bih da vidim pov od pocetka do kraja igraca sa ID-em 23992 jer sumnjam da ima hitbox.
Svi off-topic komentari da se kazne.
Hvala
bas hahahsta what pogodjen si 3 puta sta ti nije jasno ahhahahahahhah
What, a nišani dvi i po sekunde sa 17hpaVoleo bih da vidim pov od pocetka do kraja igraca sa ID-em 23992 jer sumnjam da ima hitbox.
Hvala
Bukvalno. Moja baba sa -10 dioptrijom bi ga skinulaWhat, a nišani dvi i po sekunde sa 17hpa
Sta je cudesno tu nisi imao healt i ubio te likVoleo bih da vidim pov od pocetka do kraja igraca sa ID-em 23992 jer sumnjam da ima hitbox.
Hvala
Nije lepo se vidi evo ti sc kako ti stojis desno sve je legitTrenutak kada si me hitao, stavite ovaj mizerni snimak od "3" sek na 0.25x speed i videcete sve jasno i precizno, covek ne nisani u mene, puca u sam vent zato i ima ovoliki crosshair kako bi sakrio hitbox.
jedino ti vidis neispravnosti koji je financirao da ljudi cheatuju po serveruTrenutak kada si me hitao, stavite ovaj mizerni snimak od "3" sek na 0.25x speed i videcete sve jasno i precizno, covek ne nisani u mene, puca u sam vent zato i ima ovoliki crosshair kako bi sakrio hitbox.
Aj bre matora pedofilcino batali se dece vise. Kacite sve zivo pa molite boga da neko nema POV ne bi li ga namestili.Trenutak kada si me hitao, stavite ovaj mizerni snimak od "3" sek na 0.25x speed i videcete sve jasno i precizno, covek ne nisani u mene, puca u sam vent zato i ima ovoliki crosshair kako bi sakrio hitbox.
hahahahahaha pazi ga ovajJa tu vidim Dobar Hit Box i stavio si Crosshair da sakrijesh hit box da se ljepo ne vidi cisti