Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40803
Players nickname
Ognjen Bozic
Administrators nickname
Amberama Thompson
Date
May 12, 2023
Time
19:29
Proofs
https://imgur.com/gallery/m5DnH7r

Ognjen Bozic

Player
Player
Dobar dan Amberama,naime banovan sam zbog "ne dozvoljenih discord servera".Voleo bih da dobijem unban zbog razloga sto sam bio iskren i nisam lagao u vezi citova koje nisam ni imao.Izgubio sam dragoceno vreme koje sam mogao da provedem na necemu drugom,trazio si mi pc check i redux check gde sam ja odmah na to pristao,sve si proverio i nisam imao nista kod sebe,ceo racunar si mi pogledao bez ikakvog traga.Usao si na discord server koji mi je sluzio za crosshair koji je dozvoljen na vasem serveru.Usao si u sekciju "mods" na discord serveru i nasao neke linkove za hakove koje ja nisam imao iti ikada guglao o njima.Na kompjuteru nisam imao nista cak si mi proverio svih 5 naloga i nisam imao nista.Mislim da je stvarno glupa stvar za ban.Nije bilo lepo sto si me automatski blokirao na discordu i banovao na serveru bez mog znanja.Nadam se da ces da procitas ovo i ukapiras neke stvari,Pozdrav!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom