Approved - mass rule brake | Marabunta
vidi se sve u POV-u prvo me jedan lik puca iz HQ-a pa posle toga jedan ulazi u HQ i izlazi sve se vidi u POV-u lepo
gta5grand.com
Approved - Ghetto Pravilo 1.3 I ID: 23783
Dosao da me provocira bez ikakvog razloga i bez icijeg dopustenja je usao u bazu sve se da iz prilozenog videti molim da se ovakvo ponasanje nedolicno sankcionise
gta5grand.com
Dosao da me provocira bez ikakvog razloga i bez icijeg dopustenja je usao u bazu sve se da iz prilozenog videti molim da se ovakvo ponasanje nedolicno sankcionise
gta5grand.com
gta5grand.com
Approved - massrulebrake | Ndragheta
vidi se sve u POV-u id 3563 govori nekome da je peder(G.P.6.19) nakon toga drugi clan familije ID 32295 dolazi do mene i ubija me bez ikakvog razloga(G.P.6.15-P.D1.2) molim da se SVI OffTopic komentari kazne!!!!
gta5grand.com
Approved - p.z.z.1.3 | ID:38986
vidi se sve na POV hitam ga 42+42 i treci hit je vec igrac bio u GZ te nije primio damage
gta5grand.com
Approved - Pzz.1.1 | ID:24345 17016
vidi se na POV sedam na motor igrac 17016 me ubija zatim me igrac 24345 dovrsava POZ
gta5grand.com
Approved - MK+G.P.6.15 | ID14802 15488
VIDI SE NA POV SVE JASNO DOLAZE PITAJU DA LI JE TU NEKI MILOJKO ODLAZE NA BRDO RADE PG POCINJU DA NAS PUCAJU BEZ RAZLOGA TE JEDAN DOVRSAVA DRUGOG STO SE MOZE VIDETI U LOGOVIMA,hvala lepo
gta5grand.com
Approved - G.P.3.1+G.P.6.19 | ID591
vidi se na POV kako mi je rekao da sam Ped** i nakon toga me ubija i psuje sve tokom OOC eventa te me ubija
gta5grand.com
Approved - G.P.6.15+MG | ID:25193
lik mi pocinje borjati te mi broji do 4 sekunde ja se odaljim od situacije,vratim se pocinjem mu brojati 5 sec on mene pocinje pucati bez da mi odbroji te cita sto sam mu ja pisao u NON RP chat sto je MG
gta5grand.com
Approved - g.p.3.2 I ID:14426
na pov se vidi kako lik govori recenicu u PM samo govori celu recenicu
gta5grand.com
Approved - MK I 23783
Dosli su par likova ispred nase kuce predstavljeni kao ,,privatni agenti i arhitekte,, Vukasina Paunovica,kasnije su gledali kucu sa aukcije pored nase fam kuce i ubil i dovrsili me (id 23783).Par puta sam ga upozorio da prestane da udara mene i moje kolege,on od toga nije odustao pa se nasao...
gta5grand.com
Approved - CR I BALLAS GANG
na pov se vidi kako nas ballasi vijaju mi se prevrcemo i oni na CR-aju kako se mi nebi mogli preokrenuti a zatim nas ubijaju
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1/23783
lik me izaziva da dodjem u deo gde nije green zona i pritom me puca i skoro ubija u gz na pijac ps:izvinjavam se na ovako kidarskom glasu malo sam morao da se sprdam sa debilom :)
gta5grand.com
Approved - PG | ID 23783
kao i proslu situaciju i ovde isto na eventu i odjednom me pretrazuje, vidi se fail na sliku rekli su da moze proci.
gta5grand.com
Approved - G.P.6.15 ID:5416,18846
na POV se vidi kako likovi zele da mi uzmu moju vrednu biciklu i ubijaju me bez da mi broje 5 sekundi bez razloga molim vas resite ovo
gta5grand.com
Approved - PG | ID 23783
kao i proslu situaciju i ovde isto na eventu i odjednom me pretrazuje, vidi se fail na sliku rekli su da moze proci.
gta5grand.com
Rejected - RDM I ID 13086 ID 26849 ID 23783 ID 8597
Bili smo na krovu od porodične kuće gdje smo normalno razgovarali, te u jednom momentu prijatelj iz druge porodice čuje kako se neko kreće oko kuće te nas pita da li je to neko od naše porodice u tom momentu kreće da pogleda ko je te vidi kako članovi iz AUDITORE porodice kreću se oko kuće i...
gta5grand.com