Rejected - G.P. 6.15 | 20203 , 17450 , 39228
Izlaze iz auta i bez upozorenja , uslova i slično odmah pucaju
gta5grand.com
Rejected - G.P. 6.2 | 24650
Pov dostavljam ADMINISTRACIJI. Napušta igru kako bi izbjegao RP situaciju
gta5grand.com
Rejected - G.P. 6.2 | 24650
Pov dostavljam ADMINISTRACIJI. Napušta igru kako bi izbjegao RP situaciju
gta5grand.com
Approved - PG I FearRP I 38735
1. PG veze me s puskom u ruci,veze me od ispred(nisam sig jel to PG) i stavlja me na suvozacevo mjesto s njegove strane(nisam sig jel to PG) 2. Fear RP ja i pirjatelj vadimo puske na njega a njega nije briga,ide sam u patrolu,moj prijatelj mu govori da me pusti da ima pusku na glavi on me ne...
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | ID 38735
Da pocnemo od pocetka, igrac najosnovnija pravila servera ne zna. Ide u patrolu sam, ulazi na privatan posed gde se nalaze 3 lica sa pricom da je trazeno lice od strane drzave. Zamolio bih na prvom mestu administraciju da objasni pripadnicima FIB, SAHP, LSPD sta je Pravilo drzave 5.2, obzirom da...
gta5grand.com
Approved - CL | 26305
Poštovana ADMINISTRACIJO. Igrač napušta igru u sred RP situacije kako bi izbjegao nastavak RP , trebao je da bude uhapšen od strane mene i mojih kolega 6.2 Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.2 |15803
Poštovana ADMINISTRACIJO dostavljam Vam POV u prilogu Napustio igru u RP situaciji .
gta5grand.com
Approved - PG | 33876
Kad meni nije mrsko da izadjem iz auta da pokupim padobran još žurim da dodjem u zadnji sekund onda i ovom gospodinu nebi trebalo bit a ne da iz auta kupi padobran
gta5grand.com
Approved - FAIR RP | ID 16362
Nakon mog upozorenja da ne diže igrača digao ga je , čak i nakon drugog upozorenja je digao i drugog igrača , a u toku je pucnjava za padobran , kupi oružje od ubijenih i na kraju se vidi kako daje oružje i municiju drugom igraču
gta5grand.com
Approved - RDM | 38735, 32659, 16949, 34676
Ubijanje igraca bez dovoljnog RP razloga. Na POV se jasno vidi da nisam bio u red-zoni.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15, MK | 5776, 38735
ja smatram da su ovo undercover goldovci posto ruke nemaju i koriste kalase.
gta5grand.com