Diskreminizacija ja ocu da udjem u organizaciju firmu itd a oni mene diskriminisu zato sto mi je karakter zenske osobe milim nema smisla ja ga cekam juce 5 sati da dodje da me lepo testa gospodin glava fiba mislim kakve to veze ima dal sam ja musko ili zensko to njih ne bi trebalo da zanima. Ja kao prvo rpam moju bivsu saputnicu koju sam voleo i dalje je volim naravno ja kad volim volim srcem celim ali necemo o tome to je duga prica diskriminizacija zbog cega ja dodjem ne primaju trandze ehehehhehehehheh sta bi ti se u stvarnosti desilo da tako radis iso bi u demorgen na neko vreme ja znam da vecina ona homofobicne licnosti su stvarno nastrani. Milos Benzinac Kad sam radila za njega kao agent sve je bilo u redu a sad odjednom se pravi lud ja ne znam zasto je to tako bolje da ga nikad nisam ni upoznao eto to bih bilo bolje ali caba sad kad ja imam u srcu rupu koja ne moze tako lako da se zaleci. imam cak i dokaze da sam radila za njega dokaze nemam sto je rekao da cu budem nagradjen zbog toga zao mi je sto sam to uradio nekim likovima ali ovim putevima ja se izvinjavam njima. gledaj te ovako ja nisam bezgresna osoba ali imaju gorih od mene ja sam tu samo da gledam i da ucim diskriminacija putem ovim putem kad ti neko ne dozvoljava da vi rpate kako ocete i da nece te takvu osobu koja rpa zensko da je necete u firmi organizaciju itd. Ja samo zelim da diskriminacija da se kazne nije bitno dal je ic ili occ ne sme niko tebe zove geyem trandzom itd osim ako nisi doznacio da si to to je prilika i samnom svet treba biti puno ljubavi a ne mrznje nisam ja kriv/la sto neki su ostali u proslem dobu hvala . <3 i jedan srcak za sve bogove ali posebno Muhamedu Habibi onje postenjacinja i nadam se da ce da napreduje do viseg cilja