Prvo je pocelo sa kradju oruzja i municiju i to polako polako je krao da se to ne primecuje sve je uzeo bez ikakve dozvole receno je vise puta svim clanovima porodice ko god to bude uradio bice prijavljen i kaznjen ovo je drugi clan koji je to uradio , i imam kontant sa clanom iz Regroupa da je odradio isto ukrao je iz sefa i oni ga nisu prijavili .
ja necu nikome da oprostim jer znaju da je to zabranjeno i da to nije fer da nama neko pokrade municiju i oruzja!
Drugi deo dokaza gde mu je moj drug Marko dao jaknu da nosi i nije mu ni vratio , reko nam je da je prodao account imate dokaze dole
Lik tvrdi da je prodao account , i sumnjamo da je svom twinkiju predao sve sto je pokrao odecu municiju itd.
ja necu nikome da oprostim jer znaju da je to zabranjeno i da to nije fer da nama neko pokrade municiju i oruzja!
Drugi deo dokaza gde mu je moj drug Marko dao jaknu da nosi i nije mu ni vratio , reko nam je da je prodao account imate dokaze dole
Lik tvrdi da je prodao account , i sumnjamo da je svom twinkiju predao sve sto je pokrao odecu municiju itd.
Last edited: