Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19647
Players nickname
Vacci Hustler
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 15, 2023
Time
11:13
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/381576/

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Pre svega postovanje
Dobio sam ban za G.P 3.1, banovao me je Aldin.
Dobio sam ban zbog zalbe koju je moj drugar Stiven okacio za igraca sa ID-em : 11054

Da krenem iz pocetka, dosao sam do pijace da iznajmim tezgu, cekao sam tu nekih 5 minuta nakon cega je igrac sa ID-em: 11054 krenuo da vredja tu po pijaci da psuje i proziva ostale igrace bez ikakvog povoda, kako on kaze iz zajebancije, nisam reagovao dok nije krenuo meni da dobacuje nesto nakon cega sam ga samo mutirao, i tu se ta situacija zavrsava.
Nakon par sati stojim na pijaci sa drugovima od kojih je jedan Stiven Jeans (32462) a drugi je Laki Shuxna (22597) igrac sa ID-em: 11054 dolazi i opet iz nama nepoznatog razloga krece da dobacuje i proziva, psuje, nakon cega ga moj drugar Stiven (32462) pita kakvo je to psovanje, a on na to odgovara sa " J... i tebi sve" Min:00:30 zalba je okacena na forum za 3.2 nakon cega Administrator Luca AlCaponne prihvata zalbu i utisava samo Lakita Shuxnu (22597) za MG, dok drugi igrac, taj koji psuje prolazi nekaznjeno.
ZALBA ZA 3.2 - Approved - G.P 3.2 I 11054

Igrac ID:11054 me zove da porazgovaramo na plazi, pita me kao sto to radim, gde mu ja odgovaram da ne moze tako da psuje ljude na pijaci, jer ja takvu salu ne prihvatam od osobe koje ne poznajem. I skrenuo sam mu paznju da ne moze bez razloga da psuje random ljude. Pokusavam da mu mirno objasnim da stariji covek ne treba tako da se ponasa (pre toga mi je rekao da ima 50 godina i 4 deteta) nakon cega mi on kaze da se ne mangupiram i krece sa pretnjama kako BI ME POKIDAO DA ME VIDI U PRAVOM ZIVOTU + Pretnja DA CE U NISU ( Gde inace zivim) DA ME NAMESTI DA ME K....
KLIP : Approved - G.P 3.2, OOC Pretnje I 11054 Min: 01:05 - 01:30
Nakon cega sam mu ja reko u trenutku besa da je debilcina bolesna zbog gore navedenog sto je on meni pricao i pretio, plus psovao moje drugare i mene bez razloga.
Dobio sam ban za G.P 3.1 I to maksimalnu kaznu od 7 dana zbog jedne recenice, isto tako on koji je psovao mom drugu sve, psovao majku, vredjao sve ljude po pijaci i pretio kako ce da posalje ljude meni u Nis dobio istu kaznu kao i ja.
U sustini odnose smo izgladili i izvinili se jedan drugom, mada to nije bitno od svega toga ali eto i to da naglasim.

Smatram da je kazna koju mi je Aldin dao nepostena jer sam za jednu recenicu dobio 7 dana, iako sam po sebi i znajuci iz prethodnih slucajeva koliko igram na ovom projektu, a igram dosta (oko godinu ipo dana po 10 sati dnevno) video da ljudi i za gore stvari dobijaju samo mute.
Molim administraciju da jos jednom razmotri zalbu jer smatram da kazna nije fer prema meni.
Hvala lepo i prijatan dan zelim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom