Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15810
Players nickname
Arthur Johnson
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 2, 2023
Time
20.00
Proofs
Blacklist again

Arthur Pluxury

Player
Player
Postovani Abrahame pisem vam jer ste chief ,
Imam molbu za unblacklist ID 15810 , stvarno nisam nista lose mislio o tom trenutku kad sam to napisao sto je bilo oko 4.januara dok sam bio banan za cheat to sam napisao da me nebi smarao nije na racun granda nego da bi ga otkacio jer me lik nervira ,a ja sam postao admin 26.jan jako mi stalo do RS projecta .
Dajte mi zadnju sansu evo obecavam da vas necu smarati sa ovakvim zalbama na administraciju i to .
Ovako razumem ja da vama GRAND znaci dosta jer ste dugo u projectu al ako mozete razumeti da nije doslo do mog doticnog bana za doxing projecta ne kao admine nego ceo grand sto mislite da sam ja napsiao , nikad nebi okacio admin panel i kamoli bio korumpiran .
Dobro ne bih da budem ne pristojan ili nesto slicno hteo bi ovo da resimo na forumu sto sam trebao odma da uradim al je to bilo u afektu jer sam vam slao poruke da razmislite o tome , al ste vi odgovorili da krivo smatram pa sam to uradio .
Koja je razlika da napisem nekome preko conversation na forumu ili da kazem IG , smatram idalje da je odluka mogla lagano proci sa admin blacklist a ne trajno blokirati nalog .

Cekam odgovor sa postovanjem .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom