Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Moguca Korupcija | Marin Solo , Ficko Sanchez

Status
Not open for further replies.
Your ID
2212
Players nickname
Aleksa Cartier
Administrators nickname
Ficko Sanchez Marin Solo
Date
May 15, 2023
Time
20:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/238608/

Aleksa Wagner

Player
Player
Dana 15.5.2023 pozvan sam na ispitivanje za Lidera FIB-a .
Nakon ispitivanja pozvani smo u Voice sa adminima koji su vrsili ispitivanje da nam saopste izabranog kandidata .
Kada smo usli saopsteno nam je da je novi Direktor Carlo LostHerr i da ja imam dve greske koje nisam naprvio ( Zaustavljanje EMS / Bait ) - na ova pitanja odgovorio sam tacno i to se vidi u POV-u od Curatora !
Zanima me kako moze organizaciju da dobije igrac koji je Blacklistovan i Banovan sa discorda FIB-a za Nacionalizam ( Ubijanje Srba itd .. )
Posle pregleda POV-a su mi nasli jednu gresku u odgovoru na pitanje " Da li zaposlenici Drzavnih organizacija smeju da nose masku van duznosti "
Mislim da Ficko nije dovoljno dobro procenio i razumeo moj odgovor .
Da napomenem administrator je na ispitivanju zvucao jako zbunjeno i nije znao sta radi , znao je da mi postavi jedno pitanje vise puta i to se cuje u dokazima koji su kod admina .
Marin ga je podrzao te smatram da je i on napravio gresku zato sto ako je Senior Curator State Fakcija treba malo bolje i vise puta poslusa ispitivanje i skrene paznju mladjem Curatoru , mislim da su pogresili komplet od pocetka ispitivanja bio sam Curator FIB-a i tada nije bilo prostora za ovakve greske ..
Trazim da ovu zalbu pregledaju Abraham i Mujo i vise puta poslusaju dokaze i razmisle .

Ugodan ostatak dana !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom