Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39796
Players nickname
Vuk Phillips
Suspect ID
16949
Date of violation
May 16, 2023
Time of violation
17:28
Proofs
https://youtu.be/N6mqVcVxcTU

Wolf W

Player
Player
Ja i moj prijatelj smo prolazili i svratili kod SAHPA. Htjeli smo da ih pitamo kako rade i da li je tesko. On je vozacu rekao da se odalji, on ga je pitao koji je razlog za to i jedan policajac je uzeo auto i ugasio mu motor bez razloga. Te je on poceo da bjezi i policajac je poceo da ga puca iz green zone (0:22 sekundi od POV-a).Drug je poceo da bjezi i uspanicio se za svoju sigurnost i uzvratio paljbu zarad svoje sigurnosti.Tada sam mu pomogao i ja poceo pucati jer sam se takodje osjetio ugrozenim i uplasenim za nase zdravlje. Poceo sam ga pucati ali ga na neki nacin metkovi nijesu pogadjali (01:51 od POV-a).Tada su nas ubili i krenuli hapsiti. Moga druga je policajac uhvatio pod ruku dok nije pricao sto spada po FailRP. Nakon toga kada ga je tejzao i uhvatio po ruku opet, trcao je sa njim sto je PG.

Andelko Bakowski

♙ →⏳→ ♛
Player
Ja i moj prijatelj smo prolazili i svratili kod SAHPA. Htjeli smo da ih pitamo kako rade i da li je tesko. On je vozacu rekao da se odalji, on ga je pitao koji je razlog za to i jedan policajac je uzeo auto i ugasio mu motor bez razloga. Te je on poceo da bjezi i policajac je poceo da ga puca iz green zone (0:22 sekundi od POV-a).Drug je poceo da bjezi i uspanicio se za svoju sigurnost i uzvratio paljbu zarad svoje sigurnosti.Tada sam mu pomogao i ja poceo pucati jer sam se takodje osjetio ugrozenim i uplasenim za nase zdravlje. Poceo sam ga pucati ali ga na neki nacin metkovi nijesu pogadjali (01:51 od POV-a).Tada su nas ubili i krenuli hapsiti. Moga druga je policajac uhvatio pod ruku dok nije pricao sto spada po FailRP. Nakon toga kada ga je tejzao i uhvatio po ruku opet, trcao je sa njim sto je PG.
Treba ti duzi pow...

Denza Washington 🔥

Player
Player
Poštovana ADMINISTRACIJO prije toga su provocirali policijske službenike ispred stanice , što se zakonom okarakteriše kao nepocinjenost...

I molim administraciju da kazni ovog igrača koji radi MG i koji govori " jebat ću ti sada mater "

Stvarno sramota

Zahvaljujem se na čitanju obrazlozenja

Milan Anicic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 16949 dobit će kaznu za P.Z.Z 1.1 + PG
  • ID 39796 dobit će kaznu za P.Z.Z 1.1 + MG
  • ID 29265 dobit će kaznu za PG
  • ID 40159 dobit će kaznu za P.Z.Z 1.1 + MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom