Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15102
Players nickname
Djura Tigamochi
Administrators nickname
Ivkez Obama
Date
Dec 12, 2022
Time
15:39
Proofs
https://prnt.sc/lCXYVmKvXdQ3

Djurke1337

Player
Player
Postovana administracijo,

Dobio sam blacklist pre vise od 6 meseci zbog vredjanja servera.Posle toga sam igrao na EN3 gde sam postao zamenik lidera bloodsa i vodio turf tim.Za svo to vreme jedino sam zeleo dao se vratim na RS da igram sa svojim drugarima sto mozete videto po appealovima koje sam stavljao do sad.

Dosta stvari se promenilo kroz pola godine, ali zelja da igram ponovo na Balkanskom serveru uvek ostaje.Tu su mi svi prijatelji koje sam stekao kroz vise od godinu dana igranja na RS.

Ne zelim nikom praviti probleme, vredjati ili zezati bilo koga, samo hocu da igram i pricam sa svim stecenim drugarima.Kada pogledate istoriju kazni mozete videti da nikad nisam pravio probleme i da sam postovao sva pravila, zato sam i bio 3 puta lider bande na RS.

Nikad nisam hteo uvrediti bilo koga, a tek ne najbolji GTA projekat. Mogu obecati da necu napraviti ni jedan prekrsaj, niti praviti bilo kakve probleme ako mi se ukaze jos jedna sansa.

Abrahame, Mujo, mnogo nisu kaznjavani za mnogo gore stvari, a i mnogi su dobijali unbanove za mnogo gore stvari. Ja vas molim za drugu sansu, s obzirom da pre toga nikad nisam bio kaznjavan.Bilo kakav problem da napravim vratite mi odmah dozivotni blacklist, ja samo zelim igrati i provoditi vreme sa svim drugarima koje sam stekao na grandu.

Hvala unapred.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom