Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12563
Players nickname
Strale Smith
Administrators nickname
Adonis_Zabata
Date
May 18, 2023
Time
13:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/383739/

Strale Smith

Participant
Leader of unofficial org
Imam zalbu na administratora posto je prihvatio kaznu G.P 6.15 i jos zalbu koja traja 40 sekundi,a samo pravilo glasi da treba pov vise od jednog minuta i od pocetka dogadjaja kao što je stejt.I mogu da pucam jer je napao drzavni state sto znaci da ga ja branim i nemoram da brojim 5 sekundi jer je zapoceo dogadjaj napada stejta..Hteo bih da se adminu malo skrene paznja jer koliko dugo branim stejt i koliko drugi ljudi niko nije brojao jer je dogadjaj..

Strale Smith

Participant
Leader of unofficial org
Imam zalbu na administratora posto je prihvatio kaznu G.P 6.15 i jos zalbu koja traja 40 sekundi,a samo pravilo glasi da treba pov vise od jednog minuta i od pocetka dogadjaja kao što je stejt.I mogu da pucam jer je napao drzavni state sto znaci da ga ja branim i nemoram da brojim 5 sekundi jer je zapoceo dogadjaj napada stejta..Hteo bih da se adminu malo skrene paznja jer koliko dugo branim stejt i koliko drugi ljudi niko nije brojao jer je dogadjaj..
I plus da dodam na ovim snimcima gde sam okacio ovog coveka nisam mu brojao 5 sekundi i nisam dobio za G.P 6.15,onda ako je po tom pravili trebao sam i tad da dobijem:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom