Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33548
Players nickname
Catherine Alison
Administrators nickname
Ivan Sorovic
Date
May 18, 2023
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/HGhcGww

Ljeskovica

Player
Player
Joined
Dec 18, 2022
Messages
67
Dobio sam ban na main account bez razloga mislim ima razlog ali jednostavno ovo je ne logicno. Dobio sam ban jer sam pljacko po ghettu sa prijateljima. Znaci ono ne razumijem. Dodio sam ban zato sto sam pokupio Skener Vozila 3 a ja to nisam ni vidio da sam pokupio. Ono imam POV sve se cuje da sam pritisko "E" da bih pokupio stvari a u pozadini sam palio cigaru ja sam vidio da mi je bacio REV metke i AR metke a onda mi bacio Skener Vozila 3 to sam tek vidio kada sam dobio ban i to sam vidio na POV. Ovo je sasvim nepotrebno smjestavanje bana. Dobio sam ban od admina nisam bio na forumu a admin nije bio tu cjelu RP situaciju tek sam ga zvao na kraju. Znaci ne kontam ono dobijem ban zato sto je lik pod imenom Jackel Banasi reko da sam mu oduzeo a na pov se cuje da sam reko da mi baci svo oruzje i metke koje ima. On je meni reko da mu kazem sta hoce da bacim ja nisam htjeo reci da nebi prekrsio pravilo jer se ne smije reci kao sta sve ima kod sebe i koliko metaka ima. Ja sam tu slucajno pokupio nisam ni vidio Skener Vozila 3. Znaci nisam otvarao inventory. Tako da ono appelujem da mi se ukloni ban i da mi se da MG jer sam radio MG pricao sam drugom koji je sjedio pored mene u mojoj sobi. Znaci ne znam kako da objasnim ovo ali ako administracija zahtjeva da postavim POV ja cu da postavim pa ce te sve viditi i cuti. Zasto admin njega nije stavio za FearRP kad je to radio bjezi dok mu drzimo nisan na glavi, bjezi i ghetta. Ako je admin bio tu "cjelu" RP situaciju. Ja cu da postavim POV ako administracija bude zahtjevala. Ako se smiluje da mi da Unban jer mi je smjesten ban.
 

Ljeskovica

Player
Player
Joined
Dec 18, 2022
Messages
67
Evo i POV pa ako zelite pogledajte od 3:10 minute gledajte i vidicete sta je bilo
 

Ljeskovica

Player
Player
Joined
Dec 18, 2022
Messages
67
Imaš sreče što na žalbama na admistraciji ne mogu tebe kaznit jer kao prvo ti si njemu reko bacaj sve on je tebe poslušao dečko nije ništa krivo napravio on tebe ako nije htio slušat dobio bi kaznu za fear RP a to što ne znaš da smiješ rec baci revoler samo ne smiješ reč koliko ima metaka i dali je obojan tocnije registriran kao drugo čovjek otišao u grad i ti njega ubio dok je u gradu radis MG opasni mg radiš ja ti preporučujem da kad uđeš u roleplay situcaiju da se deafas na diskordu to ti 2 klika doslvono tako da ono malo bolje prouči pravila a ovo možeš dobit unban jedino ako nisi kršio češto pravila pa ti oproste ali kriv si da
A reko sam da sam radio MG. I ovo sto sam mu reko bacaj sve ono sta. Mene neko roba u ghettu primjer dajem. I ja uzmem bacam metke i bacim mu nesto legalno. On je opet prekrsio pravilo sto je pokupio znaci nema logike kazem.
 

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
9,462
Zalba napisana u nepravilnom formatu
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom