Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36526
Players nickname
Diego larta
Administrators nickname
Aberama Thompson
Date
May 18, 2023
Time
16:37
Proofs
////

Diego Papa

Player
Player
Dobar dan administracijo,
Dobio sam warn od admina Aberame jer smo kao mi gang imali FZ raid i mene je ubio vojnik na snimku, meni je creshalo dok sam bio na podu te sam bio razočaran.
Iskren ću biti u zadnje vrijeme ne kršim toliko pravila te sam se smirio sa kršenjem, ali admini su bili upravu i imali su pravo i te kako me kaznit za ovu situaciju.
Samim ovim samo bih vas htio pitata je li bih ste vi se smilovat i imat postovanja dati meni un warn jer sam stvarno prestao sa kršenjem što se to može i vidjeti.
Hvala vam unaprijed.
Pozz...

Igor Furlan

Player
Player
Dobar dan administracijo,
Dobio sam warn od admina Aberame jer smo kao mi gang imali FZ raid i mene je ubio vojnik na snimku, meni je creshalo dok sam bio na podu te sam bio razočaran.
Iskren ću biti u zadnje vrijeme ne kršim toliko pravila te sam se smirio sa kršenjem, ali admini su bili upravu i imali su pravo i te kako me kaznit za ovu situaciju.
Samim ovim samo bih vas htio pitata je li bih ste vi se smilovat i imat postovanja dati meni un warn jer sam stvarno prestao sa kršenjem što se to može i vidjeti.
Hvala vam unaprijed.
Pozz...
Ako ti je stvarno crashalo odi u "Event viewer" "Windows logs" "Application" i onda traži po datumu i vremenu error skrinaj i pošalji ako i dalje ne znaš kako reci snimit ču ti video

Status
Not open for further replies.
Top Bottom