zelim da administracija pc checkuje igraca jer mi je sumnjiv
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a ko te sta pitao ne kontam dosadan si kao kurcina ona raspalaSta vi kacite boze sacuvaj..
nije to lepoa ko te sta pitao ne kontam dosadan si kao kurcina ona raspala
Of Topic nije sto ti kacis gluposti.TRAZIM DA SE SVAKI OFF-TOPIC KAZNI.
Po meni kurcina je za tebe veoma zanimljiv pojam. Obozavas da se druzis sa njim?a ko te sta pitao ne kontam dosadan si kao kurcina ona raspala
druze dodji u arenu pa sam vidi lik ne masi metakhahahahahahhh sta ti kacis nije tebi lako brt
druze ne mozes svaki put 2/2 da hitas skontaj to.auu sad ce i za arenu trebat pov
2 put te hitam i ubijem i to je possible???zelim da administracija pc checkuje igraca jer mi je sumnjiv
ma nisi me samo jednom ubio 2/2 i nisi samo mene.2 put te hitam i ubijem i to je possible???
Dobro gazda od danas niko ne sme 2/2 da hitadruze ne mozes svaki put 2/2 da hitas skontaj to.
oke necu previse biti dobardruze ne mozes svaki put 2/2 da hitas skontaj to.
ma nisi me samo jednom ubio 2/2 i nisi samo mene.
ti brate sto si npc i kretat se ne znas nije moj problem pre lagano te hitat iskroke necu previse biti dobar
hhahahahahhaa ae igracemo 1v1 al lijepo ipali pov na discordti brate sto si npc i kretat se ne znas nije moj problem pre lagano te hitat iskr
oke mozehhahahahahhaa ae igracemo 1v1 al lijepo ipali pov na discord