Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
37070
Players nickname
Dusan Obama
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2023
Time
00:00
Proofs
/

Dusann

Player
Player
Ja sam pre nekog vremena (25.marta.2023)dobio Blacklistu zato sto sam delio nalog nalog sa isto blacklistovanom osobu.Postovani Adminu Mujo Simba da li bih mogao da dobijem unban zato sto zelim da opet igram sa svojim prijateljima,sa mnogo prijatelja se nisam dugo video od kad sam dobio ban.Jako bih vas zamolio da dobijem drugu sansu zato sto je ovo prvi i zadnji put da cu ovako nesto uraditi i sad uocavam svoje greske.Tuzan sam za ban zato sto je GRP najbolji server na kojem sam igrao.Znam da ovo sto sam uradio je krsenje GP.1.1 ali se jako izvinjavam za moje postupke i greske koje sam pravio na GRP-u.Pisao sam vec par puta ali stvarno ne vidim zasto ne bih dopio unban ali postujem vasu odluku i mislim da mislim ima razlog za to ali idalje bih voleo da se vratim nije meni do para ni do nicega nego do mojih prijatelja ako bi ste mi dali unban ja bih se slozio sa svime sto vi predlozite.Hvala vam u napred postovani admine Mujo Simba.

Potpis Dusann

Dusann

Player
Player
Opet izvinjavam se za svoje postupke i obecavam da ako dobijem unban necu vise nikad ovako nesto uraditi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom