Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Beli Johnson
Suspect ID
8927
Date of violation
May 20, 2023
Time of violation
19:52
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=WXS8KyKK5TQ&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

Johnson

Player
Player
Evo lepo 10minuta POV pa gledaj te.
6:13 pise mi kaznu za 2.17.2
6:24 hvata me pod ruku od napred i cuti dok to radi je PG.
10:09 mi opet pise za 2.17.2 i ako mi je vec napisao kaznu za isto meni je jako zao sto njemu treba pola godine da me uhapsi pa mi je istekao wl.
Posto je on meni pokusao da namesti demorgan za FearRP kao sto mozete videti na snimku pise adminima "salji ga"a momak se nista nije cuo sto takodje mozete videti na POV-u lepo sam uzeo ja njega da okacim pa nek lezi kad vec nije naucio pravila.

Zgembo

Player
Player
Ti si decko retardiran pucao si na nas bez brojanja nisam ti pisao za to kaznu samo sam ti dao 15 minuta i ti kacis

Zgembo

Player
Player
Kad sam zi cuvao pusku na glavi govorio sam ti da se okrenes to se nije culo. Problem je do servera nije do mene. Nisam ja kriv sto istice wanted svakih sat vremena pa ti se sklonilo

Johnson

Player
Player
Kad sam zi cuvao pusku na glavi govorio sam ti da se okrenes to se nije culo. Problem je do servera nije do mene. Nisam ja kriv sto istice wanted svakih sat vremena pa ti se sklonilo
Ko ti kriv kad nisi sposoban da kliknes G na mene organiacija i samo uhapsi negoi ti treba 10minuta da to uradis isto tako kad si otisao po ove iz GOV- odjednom si se cuo kako ne lepo reci da nisi ni pricao a ne da se nisi cuo.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Svi OffTopic komentari su kaznjeni
Takodje i svaki naredni OffTOP ili vrjedjanje bit ce kaznjeno​

Nemanja.Jovicic

Player
Player
Evo lepo 10minuta POV pa gledaj te.
6:13 pise mi kaznu za 2.17.2
6:24 hvata me pod ruku od napred i cuti dok to radi je PG.
10:09 mi opet pise za 2.17.2 i ako mi je vec napisao kaznu za isto meni je jako zao sto njemu treba pola godine da me uhapsi pa mi je istekao wl.
Posto je on meni pokusao da namesti demorgan za FearRP kao sto mozete videti na snimku pise adminima "salji ga"a momak se nista nije cuo sto takodje mozete videti na POV-u lepo sam uzeo ja njega da okacim pa nek lezi kad vec nije naucio pravila.
JUZNA STRANA bravo beli tako sam te ucio

Aldin Verstappen

Nekon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Na samom pocetku POV-a se jasno vidi da ste u nesvjesti samim time ovo nije POV od pocetka situacije
Dostavite POV od pocetka gdje mogu da vidim razlog radi kojeg vas je SAHP onesvjestio i razloge hapsenja
Za dostavu POV-a imate 7h​

Aldin Verstappen

Odbijeno

POV mi nije dostavljen u datom roku​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom