Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36202
Players nickname
Richard_Diooor
Administrators nickname
Lil_Trajko
Date
May 16, 2023
Time
00:00
Proofs
xxx

Cody_Berington

Player
Player
Dobio sam jail za ime Richard Dioor
a Lil Trajko ime isto nije dozvoljeno
postojao je lik koji je imao u imenu Lil i dobio je ban za trol
ako je bas zahtevno da moram promeniti ime mogu li staviti samo Dior bez vise slova ili ako ne moze Dior da li moze prezime Flow?

Dejan_Mutni

Player
Player
Gospodin je admin samim tim moze da se zove kako hoce, promeni ime i nastavi igrati ne ostaje ti nista drugo

Richard_Tate

Boss
Player
Gospodin je admin samim tim moze da se zove kako hoce, promeni ime i nastavi igrati ne ostaje ti nista drugo
a po roleplayu kad Lil trajko ne bude bio vise admin bice i on jailan od strane nekoga za 2.1 ovo sad sto on hoce da se pokaze sto jaila ljude to mu ne znaci nista,Isto pravi sranja kao i kad se svadjao sa Vanimijem 2017 godine.

Can you take me higher?To a place where a blind man see.Can you take me higher? To a place with golden streets

Cody_Berington

Player
Player
a po roleplayu kad Lil trajko ne bude bio vise admin bice i on jailan od strane nekoga za 2.1 ovo sad sto on hoce da se pokaze sto jaila ljude to mu ne znaci nista,Isto pravi sranja kao i kad se svadjao sa Vanimijem 2017 godine.

Can you take me higher?To a place where a blind man see.Can you take me higher? To a place with golden streets
Isk istina

Status
Not open for further replies.
Top Bottom