Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Appelable za UnBan G.P 6.22 I Spooky Zookey

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20864
Players nickname
Pinki Auditore
Administrators nickname
Spooky Zookey
Date
May 22, 2023
Time
00:00
Proofs
X

Pinki294

Player
Player
Pre svega postovanje Mujo voleo bih da ti ovo pregledas nije za to sto te vise gotivim on Abrahama nego zato sto odgovor od Abrahama bude "Odbijeno"dok ti kada odbijes napies"Odbijeno........" i razjasnis zasto se ne moze dobiti UnBan........Dobio sam ban zato sto sam pokrao familiju priznajem bez laganja jesam uzimao ali sam bio Co-Leader sto jeste zamenik i mogao sam sve da radim i tako sam ja uzeo semenke ds prodam jer su mu reklu da to uradim nemam pov,ali vidite u logovima da sam prodavao za pare naravno ig i sve to mozete proveliti bez problema.Kada sam trebao da im vratim pare za semenke rekli su mi idi uzmi puske i napravi ih u livnici na sta sam pristao kao svaki zamenik u familiji i to sam uzeo i dok sam cekao 1h i nesto da se napravi ujedino sam i okacen a i izbacen iz familije.Tu sam znao da mi dolazi kraj i da napustam projekat,ali mi ni dan danas nije jasno zasto kace zamenike,a Mujo slobodno provjeri da je sve to prodavano ds nisam nista uzimao za sebe osim pusala koji su u livnici ostale.Zao mi je sto sam izgubio akaunt i nakon pola godine ne igranja mi je zao...Mogu li dobiti drugu sansu,a vi obrisite sve sa akaunta,a pare ako.moze prebacite fsmiliji na biznis ili sta god ja bih samo da nastavim Grand Rp projekat.Ocekujem nesto od odgovora kao i akaunta.Lp.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom