Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Kradja iz skladista organizacije | 5220

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
124
Players nickname
Mike Amiri
Suspect ID
5220
Date of violation
Jan 14, 2022
Time of violation
0000
Proofs
https://imgur.com/a/ktpXWKR

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Usao u org, izasao nakon par sati, uzimao stvari na svoju ruku, nismo isli u nikakve akcije tako da nije imao razlog da uzima oruzje.Otisao je u ballase.Nije mi do stvari zaista, i ne trazim da mi se vrate, samo zelim da se gospodin sankcionise jer verovatno misli da je ispao pametan.

Cofi

Player
Player
Usao u org, izasao nakon par sati, uzimao stvari na svoju ruku, nismo isli u nikakve akcije tako da nije imao razlog da uzima oruzje.Otisao je u ballase.Nije mi do stvari zaista, i ne trazim da mi se vrate, samo zelim da se gospodin sankcionise jer verovatno misli da je ispao pametan.
druze pola tvojih likova ne zna sta radi i samo traze da im se vadi prvo pitaj pa onda se zali

Cofi

Player
Player
i to sto ti ne ides na evente ne znaci da niko ne ide

Status
Not open for further replies.
Top Bottom