Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30396
Players nickname
AIdin Armani
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
May 23, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/9fm5lXE

Cody_Berington

Player
Player
Pozdrav Administracio dobio sam ban na twink za prebacivanje para,stvari sa main i twinka znm dobro to pravilo da je zabrenjeno.Ispricam vam cijelu situaciju.Dan 11.3.23 dobio sam ban na main 28794(kradu skladista),te sam odlucio da prestanem da igram Grand,te sam podijelio neke svoje stvari i novac random na serveru,i dao sam svojima dva druga po 2miliona,te nakon 2h se vracam na grand na twink.Razlog vracanja smarali su me drugovi da se vratim da igram da cu na sticati ponovo sve na twinki ko na main to se desilo,posijedujem svoju fam 3nivo kucu,i druge stvari.Dosao sam sa twinka u fam kod njih gdje mi ta 2 druga daju po 2miliona kao pomoc da imam volju za igranjem grand.Te posle Bizwar kojem sam dao 2 auta(Rebel drzavna oko 50K i Bodhi od 27K)koji sam mu dao sa main za 1K jer kao poklon znam da sam prekrsio pravilo na main 1.9 izbjegavanje poreza,ali na twinku mi je drug vratio ta 2 auta ali po drzavnoj cijeni ta auta su posijedovali u sebi neke male stvari koje ne vrijede ni 50K (rebel-koza,2 zice,2 nargile,metalini otpadak,i stavari iz BP neke koje nisam pregledao da imaju u gepeku jer nisam obracao paznju jer sam bio izvan sb radi ban od skoro najboljeg druga).Te danas dobijam ban za 1.8 ja se izvinjavam ako sam prekrsio pravilo jer nisam znao da nesmije se prebacuje stavari po drzavnoj cijeni,jer bi volio da dobijem unban jer nisam znao da cu dobiti ban.Ako mozete da mi izade te u susret da dobijem ban jer posjedujem porodicu 3 nivo.Te nebi voilio da sve pukne.Da izgubim sav trud.Hvala

Cody_Berington

Player
Player
Zahvaljujem se unapred i stvarno se izvinjavam za ovakvu gresku.
Zelim vam ugodan ostatak noci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom