Robamo na autoputu policajca i dolaze 3 člana Shuxne Dynasty i pucaju bez pravila od 5 sekundi pritom rade 6.15 i u daljem povu se vidi i lider i jos clanova kako krse isto pravilo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kako li izbroja 27k tako brzoRobamo na autoputu policajca i dolaze 3 člana Shuxne Dynasty i pucaju bez pravila od 5 sekundi pritom rade 6.15 i u daljem povu se vidi i lider i jos clanova kako krse isto pravilo
Ako si pripadnik Shuxne, zamolicu te i da te obavestim imam jos jedan pov gde masovno krsite drugo pravilo ako zelite okacicu i taj pov do 22h i ono sto je Venom kacio i dobijate 3/3 sigurnopricas dok si mrtav xd
Nisi bio ovoliko duhovit dok si bio u famAko si pripadnik Shuxne, zamolicu te i da te obavestim imam jos jedan pov gde masovno krsite drugo pravilo ako zelite okacicu i taj pov do 22h i ono sto je Venom kacio i dobijate 3/3 sigurno
oh nouAko si pripadnik Shuxne, zamolicu te i da te obavestim imam jos jedan pov gde masovno krsite drugo pravilo ako zelite okacicu i taj pov do 22h i ono sto je Venom kacio i dobijate 3/3 sigurno
brat moj cunjeve pucaKrivo mu sto sam mu 5 coveka oborio sam hahahahah
Samo cu da stavim ovaj klip ovde
npc vagos -
U bunker mi se bar mete pomeraju, sta reci koju posluku porati? Poslati*brat moj cunjeve puca
castio te pa si prosledio gazdi svom kojem zalivas plantazu za 200 dolara, killurselfkiddyU bunker mi se bar mete pomeraju, sta reci koju posluku porati? Poslati*
Aj sto sam ih pobio, nego sto sam ih izrobao sve posle ..Castio me Vagos sa 150k
nemoj samo ti da postavljash klipove kako se pucash , ocajan siKrivo mu sto sam mu 5 coveka oborio sam hahahahah
npc vagos -
Preko cega editas klipKrivo mu sto sam mu 5 coveka oborio sam hahahahah
npc vagos -
Tebe cu da fulcetam nogama npcu, nemoj da se sramotiSH ovdenemoj samo ti da postavljash klipove kako se pucash , ocajan si
pa mozemo da se probamo kad god zelis tu sam ja samo me nazoviTebe cu da fulcetam nogama npcu, nemoj da se sramotiSH ovde
<3Povlacim zalbu jer sam posten a Shuxna slobodno se