Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34609
Players nickname
Pinki Panich
Administrators nickname
Leader Deda Detlic
Date
May 25, 2023
Time
00:00
Proofs
X

Pinki294

Player
Player
Pre svega pstovanje dobio sam ban na discordu jer sam u chat drzavni poslao sliku u kojoj me vredja leader i psuje mi sve i on je to obrisao i bl me.Valjda ide kick ili brisanje poruke a ne ban.Pinki#4241

Deda Detlic

Player
Player
Screenshot_20230526_081555_Discord.jpeg
Screenshot_20230526_081615_Discord.jpeg

Da li si ti beše ovaj? Slobodno neka me administracija kontaktira, imam brdo slika vezanih za tvoje trolanje.

Pozdrav i svako dobro.

S' poštovanjem
Deda

Deda Detlic

Player
Player
Ovo nije, ovo je samo pokazatelj da ti nemaš predstavu kome šalješ poruke i pretiš poznanstvom nekog Petra.

Potom si sam poslao poruku za traženje osobe sličnog imena kao nekog admina, I kada je objava otišla u ether ti si mi odmah pisao kako smo napravili grešku. A zapravo ti nisi umeo/smeo da napišeš tačno ime admina, jer da jesi dobio bi samo bl na broj telefona.

Ovako si ti mene pokušao isprovocirati da se ja počnem braniti ili šta već. I onda si našu konverzaciju ss-ovao I zacrnio delove gde ti pišeš gluposti te ostavljaš samo deo u kom ja tebe navodno vređam, a ovde pišeš da te psujem.

Znaš nije psovanje ako ti neko kaže da si nepismen. To je više epitet.

Ali opet, da si pismen znao bi razliku.

Do sledeće Žalbe, sve najbolje tebi i ostalima 😀

S' poštovanjem
Deda

Joca Soprano

Player
Player
Ovo nije, ovo je samo pokazatelj da ti nemaš predstavu kome šalješ poruke i pretiš poznanstvom nekog Petra.

Potom si sam poslao poruku za traženje osobe sličnog imena kao nekog admina, I kada je objava otišla u ether ti si mi odmah pisao kako smo napravili grešku. A zapravo ti nisi umeo/smeo da napišeš tačno ime admina, jer da jesi dobio bi samo bl na broj telefona.

Ovako si ti mene pokušao isprovocirati da se ja počnem braniti ili šta već. I onda si našu konverzaciju ss-ovao I zacrnio delove gde ti pišeš gluposti te ostavljaš samo deo u kom ja tebe navodno vređam, a ovde pišeš da te psujem.

Znaš nije psovanje ako ti neko kaže da si nepismen. To je više epitet.

Ali opet, da si pismen znao bi razliku.

Do sledeće Žalbe, sve najbolje tebi i ostalima 😀

S' poštovanjem
Deda
Deda using 0.1% of his power :devilish:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom