Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 6.15 +PG+RDM+MG 14549,26475,35462

Status
Not open for further replies.
Your ID
36183
Players nickname
Don shekyy
Suspect ID
14549,26475,35462
Date of violation
Apr 5, 2027
Time of violation
7:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Ifzo6IMAOQA

Eron White

Player
Player
Postovana administracijo,Sve se vidi u POV-u vozim se kolima gde su poceli da rade VDM i CR tu sam ja ispao,Poceli su da me pucaju bez da mi broje 5,4,3,2,1.....rekli si mi dizi ruke ja sam to ispostovao,ID-14549 Me ubija 3 puta za redom i dize jednom se vidi se u POV-u gde me je dizao sa revolverom u ruci i tu je prekrsio PG,MG rekao je to je BAG ID-26475 me uzima za taoca na sred autoputa i pretrazuju me obojica od jednom gde su prekrsili PG ID-14549 me pretrazuje sa revolverom u ruci kao sto vidite u POV-u hoce da urade talacku aa a Nema Fiba..... jos se bune,i mislim da bi trebali da se kazne ili upozorenjem ili jail posto ove je strasno sta su sve prekrisli HVALA unapred ID 34652 MG znam da sam prekrsio NLR ali sam se mnogo iznervirao da sam morao mislim da bi bez brojanja trebalo da se kazne svi za G.P.6.15 hvala!!!!

Yudes Nolovic

Player
Player
Alo ba druze sta si se utripovo da ti je ovo pravi zivot kad vi znate krsit pravila i pd da krsi logicno da sme i moj brat jozef da krsi kao i matijas a ti sto si se rasplako i sam kacis na forum to je druga stvar ali kao sto sam pogledo snimak on ti je reko stani ti si reko ma bezi bre logicno da ce te pucat a to sto tr pregazio moj brat najjaci to nije VDM kao ti sto mislis to nijr nista jer si bio na autoputu sredina autoputa trcis i on te pregazio nijr te vidio a vdm e ako te gazi stalno a ne ti na sred ceste i kao nece te slupst po gresku a ti nisi teo dic ruke jos a na autoput se sme robat 2 auta 4 ljudi pesak si tu nije nis prekrseno mali a to sto tr pretrazio dobio je vec kaznu a sto si kreno bezat odradio si fear rp jos sam sebe kacis GG hahaha nisi teo dic ruke sme te ubit decko a ss rev ima bug dje mu ostane u ruci itd de je trco sjebo jr jbg al sme te uzet za taoca a ti jos radis mg pored 4 coveka naoruzanih ti bezis sme te ubit i opet dic :D buraz bezis ti jos pricas sa adminom koji nije se spustio radis oprt mg krp feil rp snima ne sme bit tolko dugacak oni nidu nis prekrsili sem ono de je trcu ti je jbg a ostalo nista nisu prekrsili ti si tkd ono oni ne najebh ti oces hahahahahaha e ti moj

Eron White

Player
Player
Alo ba druze sta si se utripovo da ti je ovo pravi zivot kad vi znate krsit pravila i pd da krsi logicno da sme i moj brat jozef da krsi kao i matijas a ti sto si se rasplako i sam kacis na forum to je druga stvar ali kao sto sam pogledo snimak on ti je reko stani ti si reko ma bezi bre logicno da ce te pucat a to sto tr pregazio moj brat najjaci to nije VDM kao ti sto mislis to nijr nista jer si bio na autoputu sredina autoputa trcis i on te pregazio nijr te vidio a vdm e ako te gazi stalno a ne ti na sred ceste i kao nece te slupst po gresku a ti nisi teo dic ruke jos a na autoput se sme robat 2 auta 4 ljudi pesak si tu nije nis prekrseno mali a to sto tr pretrazio dobio je vec kaznu a sto si kreno bezat odradio si fear rp jos sam sebe kacis GG hahaha nisi teo dic ruke sme te ubit decko a ss rev ima bug dje mu ostane u ruci itd de je trco sjebo jr jbg al sme te uzet za taoca a ti jos radis mg pored 4 coveka naoruzanih ti bezis sme te ubit i opet dic :D buraz bezis ti jos pricas sa adminom koji nije se spustio radis oprt mg krp feil rp snima ne sme bit tolko dugacak oni nidu nis prekrsili sem ono de je trcu ti je jbg a ostalo nista nisu prekrsili ti si tkd ono oni ne najebh ti oces hahahahahaha e ti moj
ali ti ne smes da me pucas bez brojanja 5,4.....

Djordje Klika

Player
Player
Nakon pregleda dokaza,odlucio sam da prihvatim zalbu.
ID:26475 ce dobiti kaznu za G.P 6.15,
ID:14549 ce dobiti kaznu za PG,
ID:36183 ce dobiti kaznu za G.P 3.1​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom