Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2129
Players nickname
Stranac
Suspect ID
3774
Date of violation
Jan 16, 2022
Time of violation
05:46
Proofs
https://youtu.be/glJu1pXD0Yg

Memati Manganoo

Player
Player
1 hit ide revolverom skidam mu 53 i skidam mu pancir 2 hit ide u telo 53 bez pancira i 3 hit isto 53 bez pancira,i lik ne umire.

Memati Manganoo

Player
Player
Voleo bih da vidim POV igraca 3774 jer mi izgleda veoma sumljivo njegovo pucanje jer nije omasio ni 1 metak.

Memati Manganoo

Player
Player
I posljedni komentar ako vam nije problem da zapazite od 00:51 kakav sam hit dobio od strane ID:3774.

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • POV editovan, zvuk smanjen maksimalno.
  • Imate 6h da postavite POV sa normalnim zvukom.

Suky King

Player
Player
Nisam snimao pov jer ja znam da nisam po pravilima obavezan da snimam family raid event, a ovaj hit je bio quick shot, za 2 puta po 53 je u mojim ocima bilo ok jer taj prvi hit nakon sto mi je pancir pukao nije bio registrovan drugi jeste

Last edited:

Memati Manganoo

Player
Player
Kao prvo obavezan si imati POV jer je bio red circle.Bolji zvuk nemam, ali mislim da se iz prilozenog POV-a moze se videti da je igrac koristio hp cheat.Kao sto vidite igrac nema POV i to daje jos vece znakove da je cheater

Jamy Diesel

Player
Player
Kao prvo obavezan si imati POV jer je bio red circle.Bolji zvuk nemam, ali mislim da se iz prilozenog POV-a moze se videti da je igrac koristio hp cheat.Kao sto vidite igrac nema POV i to daje jos vece znakove da je cheater
Taj igrac snima svaki red circle event, ako hoces mozes da vidis ostale evente.
Bivsi admin kayn darkin je rekao da ne treba da se snima pov na ovom eventu zato nije snimao.
Takodje nije event red circle, ako ti vidis crveni krug tu negde pucaj me u glavu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom