Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32898
Players nickname
Haso Mujkic
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
May 28, 2023
Time
23:28
Proofs
https://cdn.discordapp.com/attachments/736310376790229054/1112491039027109888/image.png

Tatke_Mujkovic

Player
Player
Pozdrav dobro veče prije svege, hteo bi da se ispričam ako sam koga uvredio sam ovime što dam radio ali smao sam se zezao sa drugom na pijaci nit sam koga psovao ili ništa nit je imome tamo smetalo svi su se smijali. Dal možete možda skratit kaznu zato što mi je dosta tjedan dana čekati radi ovakve gluposti. Ali moram reći da to nije bila green zona ona je pokraj ali taj dio di smo mi izvodili te animacije nije bila green zona. Ako bi samo mogli oprostit zato što mislim da je ovo bezazleno i da nema smisla sad tjedan dana ne igrati radi ovoga, najiskrenije nisam ni znao da postoji to pravilo za animacije. Hvala podrav!

Tatke_Mujkovic

Player
Player
Mislim stvarno se ispričavam ako sam nekoga povredio, ali mislim da nisam zasluzio tjedan dana nisam sad nikoga ubio niti uradio neki tezak failrp ili psovao nekoga ili ista tako

Status
Not open for further replies.
Top Bottom