dobio sam ban za gp 6.17, a clipao sam sa amd adrenalin software-om. Postavio sam zalbu ( Rejected - RDM - 8370 ) gde se u mom pov vidi kako ulazim u dvoriste, pritom dvoriste od moje familije, i lik me ubija, i ubija svakog ko udje tu. Ja ne razuzmem kako je on prosao cisto, a ja sam dobio ban zbog neceg totalno ne vezanog, pritom na AMD Driverima, Ctrl + Shift + S sacuva instant replay, tako da ne razumem koji "ostali slojevi se ne vide". Imam i dokaz da snimam sa AMD Driverom ( Screenshot ; Screenshot ) Ako stvarno mislite da imam nesta kao sto je ovaj bednik naveo ( Screenshot ) nije mi problem ni da uradim pc check, ni nesta vise od toga. Evo Vam jos jednom upload istog POV-a, sa celim zvukom, jer mi je yt maknuo 16 sekundi audia zbog pesme u pozadini. -
-
Zahtevam unban mene, jer ja nisam ovde pogresio i imam POV celog ekrana, i zahtevam jail druge persone koja mi nije kurca brojala i ubila me bez razloga.
Zahtevam unban mene, jer ja nisam ovde pogresio i imam POV celog ekrana, i zahtevam jail druge persone koja mi nije kurca brojala i ubila me bez razloga.