Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15079
Players nickname
Peki Dashwood
Administrators nickname
Lil Trajko
Date
May 29, 2023
Time
7:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/391046/

Hienn

Player
Player
dobio sam ban za gp 6.17, a clipao sam sa amd adrenalin software-om. Postavio sam zalbu ( Rejected - RDM - 8370 ) gde se u mom pov vidi kako ulazim u dvoriste, pritom dvoriste od moje familije, i lik me ubija, i ubija svakog ko udje tu. Ja ne razuzmem kako je on prosao cisto, a ja sam dobio ban zbog neceg totalno ne vezanog, pritom na AMD Driverima, Ctrl + Shift + S sacuva instant replay, tako da ne razumem koji "ostali slojevi se ne vide". Imam i dokaz da snimam sa AMD Driverom ( Screenshot ; Screenshot ) Ako stvarno mislite da imam nesta kao sto je ovaj bednik naveo ( Screenshot ) nije mi problem ni da uradim pc check, ni nesta vise od toga. Evo Vam jos jednom upload istog POV-a, sa celim zvukom, jer mi je yt maknuo 16 sekundi audia zbog pesme u pozadini. -
-

Zahtevam unban mene, jer ja nisam ovde pogresio i imam POV celog ekrana, i zahtevam jail druge persone koja mi nije kurca brojala i ubila me bez razloga.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom