Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39423
Players nickname
Merson
Administrators nickname
Admin
Date
May 15, 2023
Time
20:00
Proofs
https://imgur.com/4xd43tU

Lil Merson

Player
Player
May 15, 2023 at 7:54 PM
Porodica Shuxna Dynasty je odradena promela lidera sa strane Mone Shuxna na Siya Ashe.

Istog dana May 15, 2023 at 8:50PM sat vreme kasnije porodica je vracena sa strane Siya Ashe na Mone Shuxna.

Smatram da curator nef. org. je pogresio sto mu nije dao cooldown zbog sto to je bila praksa na pocetak cooldown 30 dana. Kao sto vidite u moji prilog oni su prebacili liderstvo jednog na drugog kako bi uzeo auta sa fem war, svakako to treba vi da proverite i ako je tako to je Bug/Admin Abuse.

Jel ovo znaci da server je stigao na taj nivo da se lideri menjaju kao gace na svakog sata? Druga stvar zasto igrace poput Siya Ashe 3780 ili Lukas Youkai | 3538 koji je banovan za G.P 1.6 sad na twinki ima carshering kako je zaradio 500M ili 600M za samo neki 20 Level game?

Juce (May 28, 2023 ) takodje kupio porodica tako zvana Renegate, tu me zanima kako se moze kupiti porodica kad skripta jedino nudi samo prebacivanje na liderstvo a ne kupovina/prodaja porodica? Zasto da kazem igraca koje traze neformalna cekaju po nedelju a igraca poput Lukas to imaju za sekund?
Mozemo da pojednostavimo da za neke igrace vaze svih moguci pravila a za neke nijedno. Uvek je neko ispred druge igraca uvek dobija sansa.

Za neke igrace moju zalbu je toksicna, koliko god da zvuci tako, nije. Radi se za jednakvost na svih igraca i radi se na to da se neka praksa uvede. Zato sto ovo je los primer za svakog igraca.

Offender

Forum Concent Creator
Player
Ocigledno da lukas za razliku od tebe ima prijatelje koji ce da daju pare a i ono realno mogao bi u skolicu za pravopis realno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom