Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37278
Players nickname
Gustavo Barbarossa
Suspect ID
29421
Date of violation
May 29, 2023
Time of violation
14:42
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OzqfZ0FX9t4&feature=youtu.be

Gustavo Barbarossa

Player
Player
Na POV se jasno vide kako je ID 29421 boxan od strane nas(6 pripadnika NG-a) medjutim ono odbija da napusti vozilo kako smo zahtevali, i udara nas auto i bezi uz rec dudlajte mi ga! Zahtevam da se ovo sto ostrije kazni i sankcionisu igraci koji ne zele da igraju po pravilima, i za ista znaju samo kada njima odgovaraju!

Gustavo Barbarossa

Player
Player
Ukoliko si boxan ne treba puska da bude na tebi, pre no se usudis da dodjes i kvaris ljudima RP nauci pravila servera!

Gustavo Barbarossa

Player
Player
Zamolio bih da se ovo vredjanje po forumu sto stroze kazni! Vrlo sam duboko dirnut i povredjen, ne samo ja nego cela moja organizacija!

Jigoro Kano

Player
Player
Na POV se jasno vide kako je ID 29421 boxan od strane nas(6 pripadnika NG-a) medjutim ono odbija da napusti vozilo kako smo zahtevali, i udara nas auto i bezi uz rec dudlajte mi ga! Zahtevam da se ovo sto ostrije kazni i sankcionisu igraci koji ne zele da igraju po pravilima, i za ista znaju samo kada njima odgovaraju!
Na POV se jasno vidi kako ne snimas sve slojeve, lagani odmor sebi brat priredio… Alt tabujes i vidi se kursor od misa kako upravljas, a igricu ti snima… mogao si navrnuti bilo sta nedozvoljeno sto smatram da ces dobiti adekvatnu kaznu!

fiftybrutal

Player
Player
treba 2 auta po dvoje ljudi u autima da bi se on zaustvio plus privatno vozila koristis na duznosti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom