Želim da podelim jedan detalj vezan za moj prethodni ban.Ja i moj drugar smo odlucili da kupimo kuci na akuciji.Moj drugar je dao meni pare da kupim kucu i da je zajedno koristimo.Medjutim dan posle kada sam hteo da upalim grand rp iskocilo mi je obavestenje od Rockstara(error code 1),pokusao sam da to resim al mi nije uspelo.Kada sam video da necu biti u mogucnosti da igram nekoliko dana zbog rockstara,odlucio sam da dam drugu nalog da pogleda kucu koju smo kupili.Bio sam uveren da cinim pravu stvar i da sam ispao dobar drug.
U skoli imam jednog druga koji zna dosta o igricam i racunarima pa ga pitao dal moze da mi pomogne naravno on je prista
n je uspeo da nadje problem i odlucio je da mi podigne windows ponovo.Kada je to uradio uradio probao je da skine ponovo gta i rp kada je usao sve je radilo super bas sam bio srecan.Medjutim igrao sam nekoliko dana i jedan dan samo od jednom mi je iskocilo obavestenenje da sam dobio ban.Mislio sam u sebi sta sam pogresio i onda sam vise procitao o pravilima i skontao da sam dobio ban zbog toga sto mi je drug usao na nalog preko njegovog racunara.I onda sam mislio da je gotovo da nikad necu moci vise da igram i onda mi je drug rekao da postoji forum na kome mogu da obrazlozim zasto ne treba da dobijem ban.
Zeleo bi da dobijem unban i da nastavim sa svojim zivotom u gradu.
Još jednom, iskreno se izvinjavam zbog ovih događaja i molim vas da mi pružite drugu priliku. Shvatio sam ozbiljnost situacije i obećavam da se neće ponoviti.Hvala
U skoli imam jednog druga koji zna dosta o igricam i racunarima pa ga pitao dal moze da mi pomogne naravno on je prista
Zeleo bi da dobijem unban i da nastavim sa svojim zivotom u gradu.
Još jednom, iskreno se izvinjavam zbog ovih događaja i molim vas da mi pružite drugu priliku. Shvatio sam ozbiljnost situacije i obećavam da se neće ponoviti.Hvala