Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36336
Players nickname
Doky Osso
Administrators nickname
Lil Trajko
Date
May 29, 2023
Time
0000
Proofs
xxx

Doky Ryhs

oss0
Player
Dobara Vecer Administracijo
Pisem ovo po drugi put prvi sam u nepravilnom formatu.
Admin Vedo Spade (ako se dobro sjecam prezimena) je dobio BL (perma) jer je usao na twink dok je bio admin
A nama svima poznat admin Lil Trajko igra na main i strima na yt objavljuje videe na tiktok itd u bandi je familiji i tako. A jos nije uopce dobio ban. Cini mi se da je rijec o korupciji.
Nadam se da ce se ovo rijesit na najstroziji nacin
Moj prijedlog je da se bana ovog igraca (Lil Trajko) ili da svi dobiju unban koji su bili na twink dok su bili admini jer se ovako kvari rp kad admin sa drugog accaunta igra i rpa sa ostalim igracima

Doky Ryhs

oss0
Player
ISPRAVAK U TEKSTU

Dobara Vecer Administracijo
Pisem ovo po drugi put prvi sam u nepravilnom formatu.
Admin Vedo Spade (ako se dobro sjecam prezimena) je dobio BL (perma) jer je usao na twink dok je bio admin
A nama svima poznat admin Lil Trajko igra na main strima na yt objavljuje videe na tiktok itd u bandi je familiji i tako. A jos nije uopce dobio ban. Cini mi se da je rijec o korupciji.
Nadam se da ce se ovo rijesit na najstroziji nacin
Moj prijedlog je da se bana ovog igraca (Lil Trajko) ili da svi dobiju unban koji su bili na twink dok su bili admini jer se ovako kvari rp kad admin sa drugog accaunta igra i rpa sa ostalim igracima
Naravno da smije, moze te staviti u jail na mainu gdje je admin i uci na twink da igra evente za fam i dozvoljeno je
zasto je vedo blacklistan??? a usao je na twink?

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Za sta se vi tacno zalite ? Admini imaju i uvijek su imali pravo da rpaju na twink nalogu ne znam o cemu pricate

Status
Not open for further replies.
Top Bottom