Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23650
Players nickname
Riste Vmro
Administrators nickname
Marin Solo
Date
May 9, 2023
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/x4pKimgNEls

Aleks Kolarski

Player
Player
OVO PISE PRIATELJ OD ID 23650

Podrav Mujo Simba,
pre neko vreme moj prijatel Riste Vmro (23650) je dobio ban za generalno pravilo 1.1.

Informacija koja je pokazala da je on prodao svoj acc ili ga dao nekome je zbog promene IP Adresse na njegovog acc.
Ja vas razumem da vi nemoze te da ga unbanuje te zato sto on nema dokaze, u pravu ste.
Isto ja sam bio banovan za generalno pravilo 1.1, nisam dobio unban zbog toga sto nisam imao dokaz, tu vas razumem.
Ali posle 2-3 dana kada sam razmislio, bolje da mi uklonite novac, da krenem od pocetka tako ce te i vi barem malo verovali.

Moj prijatel zeli to isto, da mu se ukloni novac ako je potrebno i nesto drugo on se soglasava, samo da dobije nekako unban da mozemo da igramo zajedno.

On igra na grand skoro kao i mene i razumite koliko je tesko da se odviknes od nesto koje si se trudio da napravis nesto, plus je on davao rl pare za ovu igricu.
Ja kako kazem ja i on razumemo da vi radite vas posao, ali da mu uklonite novac i da mu date 2 sansu nece vas nista kostati.

Ja bi hteo da razmislite malo, i da donese dobru odluku.
Taj acc nije imao nesto mnogo stvari, ali njemu to znaci. ❤️

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno,
  • Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. (POV (video-dokaz) mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju);

Status
Not open for further replies.
Top Bottom